Daniel Romi Kadosh 2013

Talentovaný izraelský módny návrhár Daniel Romi Kadosh sa pohybuje vo svete módy už 12 rokov a zdá sa, že má stále čo ukázať a čím okúzliť budúce nevesty. Pozrite si s nami jeho najnovšiu svadobnú kolekciu.
daniel-romi-kadosh_titulka

Daniel Romi Kadosh sa venuje predovšetkým haute couture a v tejto svadobnej kolekcii použil viacero materiálov a strihov. O tom, že svadobné šaty nemusia byť len biele, nás neustále presviedčajú svetoví návrhari a Daniel Romi Kadosh to len potvrdzuje. V jeho novej kolekcii nájdeme aj šaty sviežej lososovej farby či strieborné šaty s drobnými lesklými flitrami.

 

daniel-romi-kadosh_1

 

daniel-romi-kadosh_2

 

daniel-romi-kadosh_3

 

Kontrastné spojenie vzdušných ľahkých drapérií a sukní s extravagantnými priliehavými kontúrami tesných korzetov je skutočne úchvatné. Treba si však dvakrát premyslieť, či si zvolíte takéto extravagantnejšie kúsky, pretože nie každá z nás má postavu modelky. Zároveň však treba myslieť aj na to, aby ste sa v týchto skvostných kúskoch cítili pohodlne a uvoľnene, keďže niektoré korzety pôsobia naozaj tesno.

 

daniel-romi-kadosh_4

 

daniel-romi-kadosh_5

 

V jemnom protiklade k tesným korzetom sú šaty s jednoduchým topom s dlhými rukávmi a voľné ľahučké sukne. Za spomenutie stojí aj bielučká dlhá vlečka, ktorá sa pri chôdzi k vášmu vyvolenému bude čarovne vlniť. Príjemný pohľad je aj na priliehavé šaty s hravými pierkami, ktoré krásne lemujú postavu slovenskej modelky Moniky Hederovej.

 

daniel-romi-kadosh_6

 

daniel-romi-kadosh_7

 

Najväčším skvostom, ktorý vyšiel spod šikovných rúk izraelského návrhára menom Daniel Romi Kadosh, sú tieto úchvatné šaty s prepracovanou čipkou. Model pôsobí zasnene romanticky a pre dámy, ktoré túžia po vintage svadbe je ako stvorený. Úžasný je aj jemnučký závoj lemovaný čipkou s kvetinovým vzorom a výraznou ozdobou na čele.

 

Petra  | 25.3.2013, 18:00