Už ste našli svoj svieži jarný look?

Jar nezastaviteľne prichádza! Jarná únava je bohužiaľ tiež v plnom prúde, ale čo s ňou urobíme? Ja volím “posilnenie psychickej imunity“ farbičkami. Počuli ste už o energii z farieb? Každá farba má svoje vibrácie, ktoré na nás pôsobia.
duhovelicenie_titulka

Doprajme si doping s fialovou, zelenou, modrou, tyrkysovou, žltozelenou,oranžovou... Pohrajme sa s nimi, skombinujme ich na očiach alebo doprajme si jednu dominantnú žiarivú farbu na pery.


Máte rada dúhu na očiach? Potom si „naukladajte“ za sebou minerálne očné tiene Mary Kay v poradí: Lemongrass, Azure, Emerald a Sheer Violet. Oddeľte ich od rias tekutou alebo gélovou čiernou očnou linkou s chvostíkom. Pery následne jemne osviežte šťavnatým rúžom True Dimensions v odtieni Color Me Coral. Ak vám intenzita farieb na očiach stačí, nahraďte rúž odtieňom Natural Beauté alebo matným leskom Café Au Lait.

 

licenie-pier-fuksiova-2


Milujete nahé líčenie na očiach a vašou najlepšou kamarátkou je mascara? Doprajte farbičky vašim perám. Odtieň tzv. laku na pery v odtieni Bold Fuksia bude pre vás ideálnym doplnkom. Buďte trendy a vyberte si niekoľko rôznych veselých farieb vo forme True Dimensions výživných rúžov či leskov Nourishine Plus  a striedajte ich denne. Moje absolútne must-have v tejto sezóne sú Pink Chérie, Wild About Pink alebo žiarivý Fireckacker. Obdivné pohľady vás neminú. Nezabudnite, výrazné pery sú pre sebavedomé ženy.

 

modre-licenie-oci

 

Modrá je dobrá a my konečne trávime jej návrat :) Urobte si povestnú hĺbku oka minerálnym očný tieňom v odtieni NavyBlue a zmiešajte ho s Peacockblue. Na celé pohyblivé viečko naneste tieň Azure. Orámujte oči ceruzkou Steely na spodnom viečku a Black na hornom. Tieto vodeodolné ceruzky obohatené o výživu vám zaručia komfort po celý deň. A keď pred samotným líčením nanesiete Fixačný krém na očný makeup, počas dňa nemusíte do zrkadla ani nakuknúť a vaše líčenie bude držať. Nezabudnite na nádherne vytočené plné dlhé riasy, ktoré si vyčaríte vďaka mascare Ultimate Black.

 

Foto: internet

Jarka | 4.4.2013, 10:00