Najkrajšie zásnubné prstene celebrít

Celebrity sú tiež len obyčajní ľudia. Avšak, jeden viditeľný rozdiel medzi nimi, a nami obyčajnými „smrteľníkmi“ predsa je. Je to výška ich honoráru. Nečudo, že si môžu dovoliť oveľa luxusnejšie šperky. Preto páni na svojich krásnych manželkách nešetrili a o ruku ich požiadali s diabolsky krásnym prstienkom v ruke.

prstene_slavnych_kate

Dá sa niečo také odmietnuť? Nedá. Pozrime sa preto na najkrajšie zásnubné prstene celebrít.


1. Kate Middleton


Výstredný a predsa elegantný. Prsteň pozostávajúci s oválneho 18-karátového modrého zafíru, obklopený 14 menšími bielymi diamantmi. Tento skvost kedysi nosila i Williamova matka princezná Diana. Je teda jasné, že jeho pôvodná cena vyše 30 000 libier (niekde sa uvádza aj cena okolo 50 000) je dnes mnohonásobne vyššia. Po tom ako sa verejnosť dozvedela, že Kate sa na ruke leskne práve tento nádherný šperk, okamžite sa stal módnym hitom.

 

britain_royal_wedding_1

 

2. Beyoncé

Známy raper Jay-Z a jeho krásna manželka Beyoncé sú vždy v centre pozornosti. Preto nie je prekvapením, že Beyoncé zdobí platinový prsteň, s dokonalým 18-karátovým diamantom od dizajnéra Lorraina Schwartza. Aká je jeho hodnota? Keďže okrem všetkého je vyrobený na mieru, jeho cena sa odhaduje na neuveriteľných 5 miliónov dolárov.

 

beyonce

 

3. Angelina Jolie

Prsteň pre Angelinu Jolie nie je len obyčajný radový šperk. Navrhol ho sám Brad Pitt, za pomoci klenotníka Roberta Procopa. Venoval tomu celý rok. Centrum prsteňa tvorí diamant, ktorý je osadený ďalšími menšími diamantmi. Bočné diamanty sú rezané špeciálne tak, aby Angeline presne obopínali prst. Keďže herec vyžadoval dokonalú prácu, klenotník vyberal len najkvalitnejšie diamanty a prsteň prispôsobil a rezal tak, aby Angeline padol na prst ako uliaty. Zdá sa, že herec si svoju partnerku skutočne váži, keďže tomu venoval tak veľa času i peňazí. Cena šperku sa odhaduje na 350 000 dolárov.

 

angelina_joliebrad_pitt_1

 

4. Halle Berry

Sympatická herečka sa môže pýšiť nezvyčajným zásnubným prstienkom. Jej partner Olivier Martinez zvolil neobvyklú farbu a vďaka tajným kódom a symbolom je prsteň skutočne výnimočný. Klenotník Robert Mazlo prezradil, že symboly môže vidieť len osoba, ktorá ho nosí, teda Halle. Symbolizujú príbeh slávneho páru. Šperk je vyrobený zo 4-karátového smaragdu pochádzajúceho z baní z Kolumbie. Obsahuje tiež dva diamanty, a to všetko v ručne kovanom žltom zlate.

 

halle_berry

 

5. Jessica Biel

Herečka, ktorú si každý z nás pamätá najmä ako Mary zo seriálu V siedmom nebi. Ulovila idol ženských sŕdc Justina Timberlaka a tvoria krásny pár. Justin na Jessice nešetril a o ruku ju požiadal s nádherným vintage prsteňom.

 

people_biel_timberlake_1

 

V spolupráci s klenotníkmi z Las Vegas vytvoril zásnubný prsteň z bieleho zlata, pokovaný čiernym rhódiom, ktorý obsahuje dva akvamarínové prvky predstavujúce Jessicin mesačný kameň (kameň zverokruhu).

 

Foto: SITA/AP

Nina M. | 23.4.2013, 10:00

Fotogaléria

britain_royal_weddingbeyoncebeyonce_1angelina_joliebrad_pittangelina_joliebrad_pitt_1halle_berryla_premiere_of_cloud_atlaspeople_biel_timberlake_1people_biel_timberlakebritain_royal_weddingbeyoncebeyonce_1angelina_joliebrad_pittangelina_joliebrad_pitt_1halle_berryla_premiere_of_cloud_atlaspeople_biel_timberlake_1people_biel_timberlakebritain_royal_weddingbeyoncebeyonce_1angelina_joliebrad_pittangelina_joliebrad_pitt_1halle_berryla_premiere_of_cloud_atlaspeople_biel_timberlake_1people_biel_timberlakebritain_royal_weddingbeyoncebeyonce_1angelina_joliebrad_pittangelina_joliebrad_pitt_1halle_berryla_premiere_of_cloud_atlaspeople_biel_timberlake_1people_biel_timberlakebritain_royal_weddingbeyoncebeyonce_1angelina_joliebrad_pittangelina_joliebrad_pitt_1halle_berryla_premiere_of_cloud_atlaspeople_biel_timberlake_1people_biel_timberlakebritain_royal_weddingbeyoncebeyonce_1angelina_joliebrad_pittangelina_joliebrad_pitt_1halle_berryla_premiere_of_cloud_atlaspeople_biel_timberlake_1people_biel_timberlakebritain_royal_weddingbeyoncebeyonce_1angelina_joliebrad_pittangelina_joliebrad_pitt_1halle_berryla_premiere_of_cloud_atlaspeople_biel_timberlake_1people_biel_timberlakebritain_royal_weddingbeyoncebeyonce_1angelina_joliebrad_pittangelina_joliebrad_pitt_1halle_berryla_premiere_of_cloud_atlaspeople_biel_timberlake_1people_biel_timberlakebritain_royal_weddingbeyoncebeyonce_1angelina_joliebrad_pittangelina_joliebrad_pitt_1halle_berryla_premiere_of_cloud_atlaspeople_biel_timberlake_1people_biel_timberlake