Svadobné šaty: Victorio & Lucchino 2014

Dvojica návrhárov, ktorá tvorí značku Victorio & Lucchino, je na trhu svadobnej módy už vyše tridsať rokov a každý rok dokazuje, že patrí v tejto oblasti k svetovej špičke. Ich kolekcie sú vždy svieže, okorenené niečím zvláštnym a inšpirované ženskosťou. Svadobná kolekcia na rok 2014 nie je žiadnou výnimkou!
victoriolucchino_tit

Elegantné, ženské, hravé a navyše viacúčelové! Presne také sú svadobné šaty z najnovšej kolekcie módneho domu Victorio & Lucchino, ktoré ostrieľaní návrhári predviedli počas Barcelona Bridal Week. Okrem toho, že sú prvotriedne kúsky určené na váš veľký deň, vďaka snímateľným prvkom vám výborne poslúžia aj ako popolnočné šaty.

 

victoriolucchino_060

victoriolucchino_003

victoriolucchino_005

 

victoriolucchino_010


Pri tvorbe tejto kolekcie sa návrhári údajne inšpirovali chladnými severským krajinami a nevestami, ktoré sa chcú zabávať až do rána bieleho... Dôkazom tejto inšpirácie je, že jednotlivé modely majú sukne dlhé až po zem a zopár kúskov má dlhé rukávy. Okrem toho sú spoločnými prvkami pri všetkých modeloch sviežosť, čisté línie a veľmi decentné dekorácie.


victoriolucchino_062

 

victoriolucchino_025

 

victoriolucchino_027

 

victoriolucchino_033


Niektoré z modelov vytvárajú dojem, akoby boli určené pre éterické víly z rozprávok, iné zase pôsobia, ako keby boli požičané zo šatníka ľadovej kráľovnej. Materiálovo nie sú modely príliš prekombinované a farebne návrhári zostali pri tradičnej snehobielej, prípadne trošku odbočili k ivory.


victoriolucchino_039

 

victoriolucchino_019

 

victoriolucchino_041

 

Čo sa týka strihov, ani tu návrhári príliš neexperimentovali. Jediným väčším výstrelkom sú šaty so sukňou strihu morskej panny, ktoré sú dekorované bohatými vlnami. Zaujímavo pôsobia aj kúsky s výraznými nariasenými bolerami.

 

victoriolucchino_043

victoriolucchino_053

 

victoriolucchino_057

 

victoriolucchino_067


Hoci tieto modely nie sú to pravé orechové pre svadbu v horúcom letnom počasí, ak plánujete svadbu v zimných mesiacoch a šaty ešte nemáte vybraté, skúste sa inšpirovať pútavými kúskami z najnovšej kolekcie dvojice návrhárov Victorio & Lucchino. Môžeme vás ubezpečiť, že v takýchto modeloch určite zažiarite!

FOTO: Barcelona Bridal Week

Petra  | 17.7.2013, 11:00