Victoria Beckham: Poshspice opäť zabodovala

Súkromný štýl Victorie Beckham sme vám už priblížili. Bývalá popstar sa zmenila na pravú dámu. Vždy tip-top, vždy ľadová a bez emócií. Jej striktná móda diktuje trendy. Predstavme si najnovšiu kolekciu na jar 2014. Je Victoria hodná titulu kráľovnej módy?
titulka
Victoria už dávno nie je Spice Girl a manželka futbalistu. Starostlivo si buduje imidž dravej módnej šelmy a darí sa jej to. Módna kolekcia na rok 2014 je presne ako súčasná Victoria. Strohá, tak trochu pánska a elegantná. 

Dominantná čierna a biela farba je nestarnúca a jednoduché línie nič nepokazili. Absencia ženskosti a voľnejšie strihy boli prekvapením, avšak v pozitívnom zmysle slova. "Zabrdnutie" do mužskej sféry s prvkami biznis štýlu rozhodne zabodovalo. Ak pracujete v prostredí nekompromisného obchodu a ste obklopená mužmi, podobné modely z vás urobia rovnocenného partnera. 
1
2
victoriabeckham
Geometrický vzor bol prítomný na modeloch aj doplnkoch. 
victoriabeckham
victoriabeckham
victoriabeckham
victoriabeckham
Nesmieme zabudnúť na prvky retra. Krátke šaty a sukne s retro  strihom, z materiálov typických pre zlaté 80. a 90. roky. 

victoriabeckham
victoriabeckam
victoriabeckham
victoriabeckham
Na prehliadke nemohol chýbať manžel David Beckham a najmladší prírastok do rodiny malá Harper. Vzťah k móde sa jej zjavne snažia vštepiť už odmalička. 

Victoria sa jednoduchosti drží zubami nechtami. Modely tohtoročnej módnej show príliš neohúrili, ale ani nesklamali. Ak vás už omrzela romantická čipka, výstrihy a kvetinový vzor, neváhajte a vydajte sa opačným smerom. Victoria Beckham vás povedie. 

Foto: SITA/AP
Nina M. | 25.10.2013, 10:00