Svadobné nákupy: Čo, kde a za koľko

O svadobných zoznamoch a nákupoch "vo veľkom" sme toho popísali dosť. Je pravda, že svadba a obdobie po nej je zaťažkávajúca skúška aj pre naše peňaženky. Nevesta so ženíchom toho musia nakúpiť naozaj množstvo. Tomu však najprv predchádza najťažšia úloha - rozhodnúť sa ČO, KDE a ZA KOĽKO.
svadobne_nakupy_titulka
V nasledujúcich dňoch sa pozrieme bližšie na tému, ktorá vás, budúce nevesty, bude určite doslova "mátať" celé nasledujúce obdobie: Svadobné nákupy! Nie je totiž ľahké neustále balansovať medzi tým, čo by sme chceli a tým, čo si v skutočnosti môžeme dovoliť. Nejedna organizátorka svadieb nám určite dá zapravdu, že skrotiť svadobný rozpočet tak, aby sme si nakoniec suma sumárum napísali: Bola to naša svadba snov, tak to nie je vôbec ľahké.

Preto sme tu my, aby sme vám v nasledujúcich týždňoch pomohli ujasniť si, čo na svoju svadbu potrebujete a ako rozoznať, kde nakúpite najlepšie a najvýhodnejšie.   

svadobne_nakupy_text
Poradíme vám, aké položky rozhodne nesmú chýbať na vašom svadobnom zozname, dáme vám tipy, ako pri organizácii minúť peniaze múdro a efektívne a odborníci vám poradia svoje tipy, ako zorganizovať perfektnú svadbu.

Máte skúsenosti alebo sa chcete niečo opýtať? 
Napíšte nám!    


Foto:
Diane Bondareff/Invision for David's Bridal/AP Images

eva  | 19.11.2013, 10:00