Larry Jewelry - Umenie ukryté v šperkoch

Keď sa stretne cit pre detail, diamanty a precíznosť, vzniknú skvosty, ktoré vyrážajú dych. Najmä nežným bytostiam, ako sú ženy. Klenotníctvo Larry Jewelry z Honkongu sa výrobe šperkov venuje už viac než polstoročie. Je ovenčené mnohými medzinárodnými oceneniami, a taktiež spokojnosťou náročných zákazníkov. Vybrali sme pre vás zopár skvostov, ktoré stoja za hriech.
1380319_686924654660719_1820336157_n
Romantický zásnubný prsteň Royal Lust predstavuje nadčasový symbol nekonečnej lásky a spojenia. Dva navzájom spojené kruhy symbolizujú srdcia dvoch ľudí, ktoré bijú ako jeden celok. Prsteň je vyrobený z bieleho zlata, dominuje v ňom skvostný 1,43-karátový diamant, obkolesený dvadsiatimi šiestimi menšími diamantmi. 
larryjewelry
Zafírové srdce orámované ďalšími dvoma diamantovými srdciami dýcha noblesou. Navyše, na svadbe je zvykom mať niečo modré, však? Azúrovo-modrý prsteň spája príjemné s užitočným. 
larryjewelry
Zafír symbolizuje dlhovekosť, dobrý osud, dôveru a radosť zo života. V minulosti ľudia verili, že zafír chráni pred nešťastiami. 
larryjewelry
Prsteň z 18-karátového bieleho zlata, diamantu vybrúseného do tvaru srdca a ďalších 66 malých diamantov pôsobí neuveriteľne luxusne a romanticky. 

larryjewelry
Žiarivé farebné drahokamy sú pastva pre oči a zároveň postrach pre peňaženky. 
larryjewelry
larryjewelry
Kvitnúce kvety neinšpirovali len maliarov. Prsteň s príznačným názvom "Blushing Bloom" je vyrobený z 18-karátového bieleho a ružového zlata. Zdobí ho 94 ružových a 13 okrúhlych klasických diamantov. Ktorá romantická duša by si odmietla navliecť tento prekrásny šperk? 
larryjewelry
Pýtate sa, čo je podľa klenotníctva Larry Jewelry najhorúcejší trend pre rok 2013? Ružové zlato. Pôsobí jemnejšie, romantickejšie a lichotí rôznym odtieňom pleti. 
larryjewelry
Zásnubné prstene sú prepracované do detailov. Na svoje si prídu romantičky, bohémky aj milovníčky extravagancie. 
larryjewelry
Lazare Kaplane, známy predovšetkým pod prezývkou Mr. Diamond, stojí za kreovaním línie šperkov Lazare. Prsteň na obrázku je vytvorený z ružového zlata, perál z ružového zlata a diamantov. Krása šperku je založená na hre rozličných tvarov a rezov diamantov. 
larryjewelry
Slávna milovníčka diamantov Elizabeth Taylor raz povedala: "Veľké dievčatá, potrebujú veľké diamanty." My hovoríme, ak nie sú diamanty, postačí aj veľká láska. 

Foto: Facebook/Larry Jewelry
Nina M. | 26.11.2013, 13:00