Lady Gaga opäť šokovala

Módne kreácie speváčky Lady Gaga šokujú okolitý svet už dlhšiu dobu. Ako však upútať, keď nahota je na každom kroku a strašidelné kostýmy sú pre speváčku, takpovediac, typické? Lady Gaga ponúka jednoduchý recept. "Docválajte na koni"!
2013_american_music_awards__arrivals92e9ee2039a1428f85b3a802327598eb
American Music Awards, populárna promenáda známych hollywoodskych tvárí, ponúka pastvu pre oči v podobe nádherných šiat. Speváčka Lady Gaga však nesmie zapadnúť. Ako nová tvár značky Versace predviedla neodolateľnú fialovú róbu z novej kolekcie určenej na jar 2014. Zažiarila v nej aj v kampani spomínanej módnej značky. Nebol by to šok, ak by sa speváčka objavila len tak, bez kontroverzných doplnkov? Možno. No Lady Gaga zdvihla latku ešte vyššie a pozrela sa na celú nablýskanú parádu zhora, priamo z konského sedla. ladygaga
Biely kôň, samozrejme, nebol skutočný. Poháňali ho ľudské sily. Nežná róba a jednoduchý účes speváčke pristali. Pôsobila nesmierne spokojne. 
2013americanmusicawards
Neobvyklá kombinácia. V spoločnom vystúpení so spevákom R. Kellym sa predviedla v úlohe božskej Marylin. R. Kelly si zahral prezidenta Kennedyho.
Čím nás kontroverzná diva prekvapí nabudúce?

Foto: SITA/AP

Nina M. | 26.11.2013, 10:00