12 drobností, bez ktorých vaša svadba nebude štýlová

Príprava svadby, v prípade že nemáte arzenál dokonale pripravených „filmových“ družičiek, nespadá do škály najobľúbenejších aktivít. Najmä pre nervózne nevesty, ktoré chcú všetko tip-top ako z ich detského sna. Ak ste základné prípravy úspešne zvládli a neviete čo ďalej, spolu s designovou a svadobnou agentúrou Eloo! vám poradíme.
eloo_titl2

O dokonalej svadbe sníva snáď každé malé dievčatko. Kúpa prenádherných šiat, romantický zámok a poriadna hostina. Ako vystrihnuté z rozprávky. Keď sa sen mení na skutočnosť, krásne predstavy o príprave najočakávanejšieho dňa sa, žiaľ, ihneď rozplynú.


Nestačí mať len dokonalé svadobné šaty, svadobný oblek, kostol či kapelu. Svadba je aj o detailoch, na ktoré sa často zabúda. 


Svadobné dekorácie a výzdoba

Dekorovanie svadobnej tabule patrí medzi náročnejšie úlohy. Preto je lepšie prenechať "tú česť" odborníkom. Ak však túžite ozdobiť stôl na vlastnú päsť, nezaškodí inšpirovať sa najnovšími trendami. Uvidíte, ako môže vyzerať svadobná výzdoba od profesionálneho dizajnového štúdia.

eloo_svadobna_sala

Menovky na stôl

Aby v deň "D" nezavládol chaos, poistite sa a zabezpečte menovky pre hostí. Každý si jednoducho nájde svoje miesto a vy nebudete musieť riešiť otázky nervóznych hostí. 


Svadobný podväzok

Klasika ktorá nesmie chýbať. Svadobný podväzok je nesmierne sexi, a dá sa využiť na mnoho iných spôsobov než na skrášlenie. Ak sa riadite známym heslom: Niečo staré, niečo nové, niečo požičané a niečo modré, stavte na modrú farbu podväzku. Po svadbe si ho jednoznačne odložte. Môžete ho podarovať alebo požičať kamarátke či dcére. Podväzok môže obohatiť aj svadobný program. Zahrajte si jednoduchú hru, kde ženích bude mať za úlohu vyzliecť neveste dráždivý doplnok bez pomoci rúk. 

eloo_podvazok
Na trhu je dostupná široká ponuka krásnych podväzkov. K dispozícii sú aj nastaviteľné, ktoré zaručujú komfort a pohodlie. Ak patríte medzi ženy, ktoré musia mať drobnosti ako balzam na pery, tabletky proti bolesti či vreckovky vždy po ruke, zvoľte podväzok s vreckom. Jednoducho si odložíte potrebné nevyhnutnosti a nemusíte mať pri sebe kabelku. Nenápadné a praktické.


Vankúšik na prstienky

Táto neodmysliteľná svadobná pomôcka je praktická a vkusná. Štýlový vankúšik zvyčajne nosí družička alebo družba. Prstienky naň môžete jednoducho položiť alebo ich zaistiť okrasnou stužkou.


Kvetinové lupienky, konfety, ryža

Prší im šťastie!, hovoríme, ak náhodou počas svadobného dňa zaprší. No ak sa vám podarí zažiť svadobný deň plný slnka, "pršať" na vás môžu lupienky z kvetov, ryža či konfety. Stačí, ak nimi naplníte košíčky či papierové kornútky a tesne pred obradom ich zveríte vašim malým družičkám či nadšeným hosťom. Uvidíte, ako zodpovedne sa svojej úlohy zhostia!

Svetielka, lampášiky, lampióny 

Svetielka alebo sviečky nás vždy naladia romanticky. Nechajte vyzdobiť aj exteriér vašej svadobnej sály a uvidíte, aké nádherné efekty sa s pomocou svetelných ozdôb dajú vyčariť.svadba_anezkatomas_hotel_amade

Svadobné poháre

Mladomanželia musia vyniknúť aj počas prípitku. Svadobné poháre nepatria medzi nevyhnutnosti, no na fotografiách vyzerajú priam fantasticky! Ak máte v obľube spomienkové predmety, krásne poháre si určite nájdu čestné miesto vo vašom novom hniezdočku lásky. 


Svadobný zvonček

Vyzvoňte si šťastie a mnoho sladkých bozkov! Svadobné zvončeky patria medzi tradičné svadobné ozdoby. Prinášajú šťastie, preto ak patríte medzi poverčivé typy, určite si minimálne jeden zaobstarajte. 

 

Svadobný koberec

Svadobný koberec oživí každú miestnosť, no mimoriadne krásne vyznie v exteriéri. Ak sa svadba nekoná v kostole, rozhodne neváhajte a miesto obradu si vyzdobte po svojom. Dychtíte po romantike? Rozsypte po koberci voňavé lupene ruží.

eloo_stastie

Svadobná bižutéria

Ozdobte sa! Aj bižutéria môže byť vkusná a elegantná. Málokto spozná či na vás žiaria diamanty alebo ich dokonalá kópia.


Kniha pre hostí

Milé priania od rodiny a známych zahrejú pri srdci. Nechajte svojich milovaných napísať zopár milých slov, ktoré si môžete po pár rokoch, napríklad aj počas výročia, prečítať a pripomenúť.


Postavičky na tortu

Či už sa o tortu postarala stará mama alebo profesionálna pekárka, postavičky na nej nesmú chýbať. Máte na výber aj klasiku, no vtipné varianty vyčaria na tvári nejeden úsmev.

eloo_torta



Zamilovali ste sa do krásnych dekorácií a doplnkov? Nechajte si vytvoriť svadbu s nádhernými dekoráciami priamo pre vás od Eloo! 

eloo_logo
Jemné detaily dokážu jednoduchú svadbu zmeniť na nepoznanie. Zažite to, čo ste si vysnívali, na vlastnej koži.



Foto: 
Eloo! art of decoration

Nina M. | 16.9.2015, 15:00