Chcete partnera prekvapiť? Pozvite ho na rande!

Doba, keď dámy v tichosti čakali pozvanie na rande, je už dávno preč. Dnes nosíme nohavice, chodíme do práce na vlastnom aute a nechávame partnera umyť riad a navariť. Prečo nevziať iniciatívu do vlastných rúk aj v randení? Buďte kreatívna a potešte svojho priateľa prípravou nečakaného rande, na ktoré len tak nezabudne. Možno bude chcieť na oplátku potešiť on vás.
heavenly_love2560x1600
Páni sú často náročnejší než dámy. Keď chce byť partner romantik, kúpi vám kvety alebo vás pozve na prechádzku či večeru. Nežné pohlavie v tej chvíli zázračne zabudne na únavu i stres a oddá sa romantickým chvíľkam. A čo zaberá na pánov? Kvety rozhodne nie. Taktiež treba myslieť nato, či váš partner nestrávil celý deň v práci, alebo mu v televízii nejde obľúbený futbalový zápas. Ako by ste ho mohli potešiť, ak by sme mu odopriali to, načo sa celý deň teší? Rande naplánujte na deň, ktorý nebude ničím výnimočný, keď sa nič nechystá. Alebo mu so šibalským úsmevom vopred oznámte, nech si na sobotu nerobí plány. Pri plánovaní rande myslite nato, čo má rád a nie nato, ako vytvoriť dokonalé rande pre vás.

lovephotographypoker

Kam na rande a ako by mohlo prebiehať? Ponúkame vám zopár tipov, ktoré rozhodne nesklamú.
 
1. Doprajte si spoločný relax 
Ak bol pracovný týždeň namáhavý a plný stresu, doprajte si dokonalý relax. Máte peniaze nazvyš? Stavte na wellness - masáže, sauny a vírivky sú to pravé na uvoľnenie stuhnutých svalov. Ak máte rozpočet, ktorý vám túto parádu nedovolí, urobte si relax v menšom a lacnejšom prevedení. Privátne jacuzzi je oveľa lacnejšie a často ponúkané so zľavou na rôznych internetových portáloch. Výhodou je, že zaručuje prostredie, v ktorom vás nebude nik vyrušovať. Takže sa o masáž môžete postarať aj sama. 

2. Zmeňte sa na jeho kamaráta
Prečo sa meniť na „parťáka“ keď idete na rande? Okrem toho, že sa váš partner bude môcť kamarátom pochváliť s tým, akú skvelú partnerku má doma, poteší ho, ak ukážete, že viete, čo má rád. Zájdite s ním na futbal, alebo si pozrite zápas a nechajte ho, nech vám vysvetlí, čo je ofsajd. Kúpte lístky na hokej, dajte si pivo, zahrajte si poker alebo si zajazdite na motokárach. „Chlapský“ večer s vami váš partner určite nezažil a bude viac než prekvapený. Nerobte to však často, len výnimočne. Nechcete sa predsa pliesť do jeho aktivít, v ktorých má čas sám pre seba. Jedenkrát a dosť. 

3. Skúste niečo nové
Ak ste spolu dlho a máte zaužívaný program,  zmeňte to. Skúste niečo nové, plné akcie a zábavy. Lezecké steny ponúkajú príjemný adrenalínový zážitok. Ak ste to ešte neskúšali, môžete si vo dvojici zaplatiť kurz. Nebojte sa, nie je to horibilná suma. Možno sa z lezenia stane váš nový spoločný koníček. Myslite nato, že vo vzťahu je oživenie v podobe nových aktivít potrebné.

4. Viete, čo má rád?
Keď sú ľudia dospelí, platí, že čas je skutočne vzácny. Práca, partner, oddych. Na koníčky čas neostáva. Ak je váš priateľ upísaný tomuto neustálemu kolotoču, doprajte mu to, čo má rád. Určite vám už niekedy povedal o tom, že mu chýba niečo, načo mal kedysi čas. Splňte mu to a pridajte sa k nemu. Možno uvidíte v jeho očiach iskričky šťastia.

5. Využite ženské zbrane
Na záver, klasika. Ste žena a treba to využiť. Po prvé, láska ide cez žalúdok. Využite svoje kuchárske nadanie a pripravte mu raňajky do postele alebo výbornú domácu večeru. Vyparáďte sa a skočte si niekam von. Objednajte šampanské, afrodiziakálny dezert a nechajte večer voľne plynúť. 
P.S. Na tento večer si rozhodne zaobstarajte novú sexi bielizeň. Buďte žena jeho snov. 

Pýtate sa prečo by ste mali vášho partnera pozvať na rande, len tak? Aj napriek tomu, že nie je Valentín a nemáte výročie, aj muži ocenia nečakané prejavy lásky. Držíme vám palce, aby vám vaše skvelé rande vyšlo. 

Foto: designlap.com
Nina M. | 7.3.2014, 09:00