Testovanie noviniek Dermacol s vôňou jahôd

Inšpirácie nie je nikdy dosť a je skvelé, keď prichádza z rôznych smerov. Už len nové tiene v kozmetickej taštičke dokážu urobiť svet farebnejší a veselší. A keď nám pri líčení do nosa vbiehajú úžasné vôňe hroznového vína, bavlníkového kvetu a jahôd, máte chuť si privstať a skrášľovaniu venovať aj o pár minút viac, ako zvyčajne.
testovanie_dermacol_leto_titulka
Všetky letné novinky Dermacol voňajú, preto líčiť sa s nimi je naozaj potešenie. Okrem toho ich spája rozjasňujúci, trblietavý efekt, ktorý je na teplé letné dni ideálny.   

ROZJASŇUJÚCE HYDRATAČNÉ FLUIDY: Sheer face illuminator v troch odtieňoch 

- fresh rose, day light a sun bronze

Hodnotenie: Úplná vychytávka! Ultra ľahká textúra so silikónmi, kyselinou hyalurónovou a vitamínom E, hydratačný účinok, rozjasňujúci efekt a dajú sa použiť na niekoľko spôsobov. Pod make-up, zamiešať do make-upu, na make-up, na celú tvár, alebo len na rozjasnenie určitých miest (pozdĺž nosa, na lícne kosti, čelo, pod a nad obočie, kľúčne kosti). Efekt je dlhotrvácny a celkový vzhľad pôsobí profesionálne a pritom prirodzene. Výborný pomocník, bez ktorého si už nevieme predstaviť letné líčenie. 
Cena: 10,39 eur 

testovanie_dermacol_leto_1

OČNÉ TIENE: Bonbon eye shadow

Hodnotenie:  Milé balenie a výstižný názov - bonbon :) Tiež krásne voňajú a ešte krajšie rozžiaria viečka. Jemnučká textúra sa bez problémov aplikuje aj prstami. Samozrejme, štetcom je líčenie dokonalejšie. Nezlievajú sa, neprášia, ale pritom sa s nimi jednoducho tieňuje. A vydržia! Od rána až do večera :)
Cena: 2,99 eur

testovanie_dermacol_leto_5

testovanie_dermacol_leto_13

TRBLIETAVÉ LESKY: Shimmering lip gloss

Hodnotenie: Príjemný pomocník na ceste za šťavnatým a sviežim vzhľadom pier. Úsmevu dodáva jemný farebný tón, preto sa hodí aj na rýchlu pomoc na zvláčnenie pier namiesto balzamu. A tak, ako sa píše na stránke značky - kombinácia trblietavých čiastočiek a perlete rôznej veľkosti rozohráva na perách nádhernú hru svetla a jeho odleskov, pery vyzerajú opticky plnšie. A opäť vás omámi krásna vôňa hroznového vína :)
Cena: 5,69 eur

testovanie_dermacol_leto_3

ROZJASŇUJÚCE PALETKY: Illuminating a bronzing palette

Hodnotenie: Perfektná dvojka spolu s hydratačným fluidom. Podčiarkne žiarivý efekt a pri správnej aplikácii zvýrazní línie tváre. Svetlá paletka presvetlí očné okolie, stred nosa a priehlbinku nad hornou perou. S bronzujúcou si zas dokážete zvýrazniť lícne kosti a vymodelovať tvár, ale tu už treba dávať väčší pozor pri aplikácii - menej je viac :)
Cena: 7,69 eur

testovanie_dermacol_leto_4

BÁZA POD RIASENKU: Lash booster mascara base

Hodnotenie: To, čo sľubuje aj splní - riasy predĺži, zhustí (dodá objem aj tým najtenším riasam) a natočí. Rýchloschnúca krémová textúra nevytvára hrudky, nedrobí sa a neopadáva. Po nanesení čiernej špirály budete mať pocit znásobenia efektu a objemu. Pohľad do zrkadla hocikedy počas dňa vás presvedčí, že môžete mať krásny prenikavý pohľad aj bez umelých mihalníc. A dokonca špirála, ktorá sa vám predtým odtláčala na viečkach, je teraz zafixovaná a drží!
Cena: 8,79 eur

testovanie_dermacol_leto_8

Pri líčení voňavými novinkami Dermacol budete mať chuť sa do nich zahryznúť :)

testovanie_dermacol_leto_11

V redakcii prevoňanej jahodami a novinkami dekoratívnej kozmetiky Dermacol sme sa ľahko prehupli do tvorivého pracovného nasadenia na ďalšom vydaní časopisu. Nechajte sa opantať letnými vôňami aj vy a užívajte si svadobné prípravy :)

Foto: Chriss by nevesta.sk
Chriss | 30.5.2014, 16:00