Sarah Haywood: Zažite kráľovskú svadbu

Šaty, torta, fotograf, kytica, výzdoba... pri plánovaní svadobného dňa treba myslieť na desiatky vecí. Niekedy je toho na dvoch až priveľa. Najmä anglické páry, ktoré hľadajú pomoc a zároveň majú chuť experimentovať a investovať, skloňujú len jedno zázračné meno: Sarah Haywood.
sarah_hay_6
Zakladateľka rovnomennej spoločnosti je známa nie len vo Veľkej Británii a mnohých iných štátoch Európy. Chýry o jej úžasných schopnostiach sa nesú po celom svete. 
Členovia tímu dizajnérskej a plánovacej spoločnosti sa snažia vytvárať nezabudnuteľné momenty šité na mieru. A darí sa im to dokonale. Sarah Haywood, expertka na svadby, je zakladateľkou tohto unikátneho zoskupenia svadobných profesionálov. 

sarah_hay_5

Pri plánovaní svadby sa prispôsobia akýmkoľvek požiadavkám, rôznym typom svadieb a, samozrejme, finančnému rozpočtu. Ich cieľom je splniť zákazníkom aj tie najtajnejšie želania. Spoločnosť rada pomôže naozaj so všetkým: so svadobným obradom, hostinou, kvetmi, jedlom, fotografiami, s make-upom, tortou či dokonca s dopravou hostí na svadbu a medovými týždňami.

sarah_hay_3

Medzi najväčšie úspechy Sarah H. patrí účasť na kráľovskej svadbe Williama a Kate v roku 2011. Presnejšie bola hlavnou komentátorkou tejto slávnej udalosti. „Bol to zrejme najvyčerpávajúcejší a najvzrušujúcejší týždeň mojej kariéry. Poskytla som približne pätnásť rozhovorov počas štyroch dní. Boli to vysielania naživo do celého sveta, od Kalifornie, Číny, Brazílie až po Indiu,“ takto okomentovala Sarah svoj zážitok v blogu venovanom jej fanúšikom.

sarah_hay_2

Sarah pravidelne usporadúva svadobné workshopy, počas ktorých sa rada podelí o tajomstvo úspechu. Okrem iného tu poskytuje užitočné rady pre tých, ktorí by chceli viesť podobný biznis. Počet vstupeniek na tieto akcie je však obmedzený a to z jednoduchého dôvodu. Spoločnosť sa chce každému zúčastnenému venovať osobitne a všetkým tak dopriať skvelý zážitok. Aj nám by sa hodila nejaká slovenská Sarah Haywood, čo poviete?

Foto: sarahhaywood.com
Hana K. | 26.6.2014, 16:00