Ktorá hviezda si na svadbu obliekla počmárané svadobné šaty?

Desí vás predstava počmáraných svadobných šiat? Americká herečka a režisérka Angelina Jolie ukázala, že aj čmáranice môžu ozvláštniť svadobný model! Kochajte sa skutočne kreatívnym kúskom, ktorý pre herečku vytvoril Luigi Massi z ateliéru Versace.
angelinajolie
Fakt, že herečka patrí medzi rodinne založených, je známy už dávno. Svoje deti však miluje natoľko, že si ich kresby nechala zvečniť na svadobných šatách a závoji. Kresby jej šiestich detí do modelu zakomponoval známy dizajnér Luigi Messi z ateliéru Versace. "Luigi je pre mňa ako rodina a neviem si predstaviť nikoho iného, kto by mi mohol ušiť tie šaty," uviedla pre americký týždenník People Angelina. angelinajolieabradpitt
Prominentný pár sa zosobášil 23. augusta v Château Miraval v južnom Francúzsku. Deti mali na svadbe rozdelené úlohy - najstarší synovia Maddox a Pax priviedli mamu Angelinu k oltáru. Dcérky Zahara a Vivienne rozhadzovali lupienky kvetov a dcérka Shiloh s bratom Knoxom priniesli obrúčky. Šikovný Pax upiekol aj koláč. 
bradpittaangelinajolie
"Bolo pre nás dôležité, aby bol ten deň pokojný a plný smiechu. Bol to veľmi špeciálny deň, ktorý sme strávili s deťmi a pre našu rodinu to boli veľmi šťastné chvíle," uviedli šťastní novomanželia. Svadobné fotografie sa objavili na obálke týždenníka People a zdobili aj britský týždenník Hello!. 
angelinajolie
Ak by ste čakali, že Brad Pitt si na vlastnú svadbu oblečie nekresťansky drahý oblek, šitý špeciálne na túto príležitosť, ste na omyle. Podľa informácií týždenníka People si Brad vybral oblek zo svojho šatníka! Kravatu si požičal od syna, lebo na vlastnú zabudol. Nuž, božský Brad prenechal "gentlemansky" všetku pozornosť svojej neveste. 

Čo si myslíte o kreatívnych šatách herečky Angeliny Jolie? Možno zavedie módny trend a deti sa budú môcť vybúriť na drahých svadobných šatách. 

Zdroj: people.com
Foto: people.com, SITA, celebrity-yahoo.com
Nina M. | 5.9.2014, 10:00