Maznáčik Karla Lagerfelda bude mať vlastnú kolekciu

Azda najznámejšia mačka módneho priemyslu bude mať vlastnú odevnú líniu. Patrí svetovému módnemu návrhárovi Karlovi Lagerfeldovi, ktorý má momentálne pod palcom značku Chanel. A tým to rozhodne nekončí.

mainkarllagerfeldandchoupette_titulka
Milovník mačiek Karl nie je rozhodne žiadny lakomec a svojej Choupette, tak sa táto siamská mačka volá, dopraje každodenný luxus v podobe dvoch vlastných slúžok, spoločného stolovania či vlastného iPadu. Slávna kráska, ako ju Karl familiárne nazýva, sa však dostala omnoho ďalej. Nedávno uviedla na trh svoju kolekciu make-upu, vlastnú knihu o živote a svoje marketingové plány uskutočňuje aj prostredníctvom odevov a doplnkov, ktoré by mali uzrieť svetlo sveta v novembri tohto roku.  
Obsahovať by mali kabelky, topánky, ale aj tričká, šály či ponožky. Bláznivé? Karl by skôr povedal "spojenie príjemného s užitočným", nakoľko jeho milované zvieratko mu vďaka jeho originálnemu nápadu slušne zarába.  
 
Karl Lagerfeld, odevný dizajnér, získal mačiatko Choupette od modela Baptiste Giaconiho približne v roku 2011. Odvtedy si táto mačacia kráľovná získala mnoho fanúšikov na sociálnych sieťach a postupne rozširuje pole svojho pôsobenia. 

FOTO: mirror.co.uk
Zdroj: vanityfair.com
Henrieta | 2.10.2014, 12:00