Zo zákulisia fotenia svadobných šiat Slavomíra Vlasová by nevesta.sk

Svadobné šaty, ktoré spadajú do kolekcie Ethno, sme sa rozhodli ozvláštniť veľkým čiernym klobúkom. A keď čierno-biele svadobné šaty, tak aj foto budú čierno-biele. A to všetky, či už tie výsledné v časopise alebo z backstage.
sutazne_zakulisie_titulka
Naším cieľom s vizážistom a hairstylistom Tomášom Vidom bolo vytvoriť look, ktorý bude inšpiratívny a iný od tých, ktoré máte možnosť vidieť každú sobotu v poobedňajších hodinách blízko kostolov a mestských úradov. Ako vyzerá klasická nevesta, to všetci vieme. Poďme sa teda pozrieť na inú. Lebo priznajme si, nie každá z nás je krehký nežný kvietok, ktorej sa hodí zasnívaný romantický štýl princeznej...  

sutazne_zakulisie_1

sutazne_zakulisie_2

sutazne_zakulisie_5

Pár slov od Tomáša k postupu líčenia:
"Keďže som predpokladal, že výsledné fotografie budú v ČB prevedení, prispôsobil som tomu aj make-up. Základom líčenia očí sú dominantné očné linky na hornom aj spodnom viečku a hra svetlého a tmavého odtieňa, ktorý tvaruje oči. Obočie je vykreslené ceruzkou a tieňom. Na pery som použil ceruzku a rúž v hnedom matnom odtieni. Cieľom bolo zvýrazniť ženskosť a modelkine črty. Vlasy som vyčesal do vysokého výčesu a odhalil modelke šiju."

sutazne_zakulisie_6

sutazne_zakulisie_7

sutazne_zakulisie_8

sutazne_zakulisie_4

sutazne_zakulisie_3

Krásna modelka Nikol P./Heriett models je už nastylovaná. Výrazné dramatické líčenie, účes na vrchu hlavy, ktorý je zakomponovaný do klobúku, vysoké čierne rukavičky a veľký perlový náhrdelník. Keď sa to takto vypíše, môže sa zdať, že je toho príliš. Ale celkový dojem je skvelý, harmonický. Nikol sa s týmto lookom úžasne zžila. Má niečo z plachej Audrey Hepburn, ale aj vášnivej španielskej tanečnice :)     

portret_sutazne

sutazne_zakulisie_10

Ak ste aj vy odvážna žena a chcete mať ako nevesta štýl, zapojte sa do súťaže o tieto výnimočné svadobné šaty!

Vyhraj svadobné šaty Slavomíra Vlasová by nevesta.sk


sutazne_zakulisie_11

Foto: Chriss by nevesta.sk
Svadobné šaty: Slavomíra Vlasová by nevesta.sk
Modelka: Nikol P./Heriett models
Vizáž a vlasy: Tomáš Vida
Doplnky: I am store
Chriss | 7.10.2014, 17:00