Odhalili sme titulku nového zimného čísla časopisu NEVESTA 1/2015!

Vraj kožušina by v zimnom čísle NEVESTY nemala chýbať. Napísali ste nám do komentov k článku, ktorá z troch tituliek je pre vás tá NAJ. Vybrali ste si tú najzimnejšiu a my s vami s radosťou súhlasíme!
1_2015_titulka_web
O to viac, že k nám zima konečne prehovorila tak, ako sme zvyknutí. Bielou snehovou nádielkou. Momentálne je naša nová titulka viac ako aktuálna :)

Kto to je?
Modelka Zuzana P./MiX model management. Nefotili sme ju po prvýkrát. Pamätáte si na súťažné zlaté svadobné šaty Jana Jurčenko by nevesta.sk? Tak tie sme zvečnili práve na Zuzke P. Zuzka má krásne bábikovské črty, ktoré budete môcť obdivovať v beauty story Retro 60. roky.

Vizáž a vlasy: Tomáš Vida. Profesionál, ktorý príde na fotenie vždy dokonale pripravený, a preto nám pravidelne zostáva čas aj na "úlety". Titulka je práve jedným z takýchto úletov :)

Šaty: Originál svadobné zo 60. rokov minulého storočia. Našli sme ich v babkinej skrini. Ten živôtik s gombíčkami na chrbte nás úplne uchvátil. Babka si ho sama navrhla. Z jej svadobného outfitu v skrini nechýbalo nič. Klobúčik so sieťkou, svadobné rukavičky a aj topánočky so zlatým podpätkom (veľkosť 2 a pol!) sú stále ako nové. Sme radi, že zažívajú svoju druhú slávu...
 
Doplnky: I am store

Téma: Retro 60. roky

Foto: Chriss by nevesta.sk

1_2015_titulka_varianta3_upr


Na čo sa môžete tešiť v novom čísle?

1_2015_svadobne_licenie_60roky_web

Nechali sme sa unášať na retro vlne 60. rokov a vytvorili sme pre vás nápadité tipy na svadobné líčenie. Stačí sa rozhodnúť buď pre veľké oči, alebo veľké pery :)

1_2015_retro_jazda_web

Pokračujeme v retro téme, v ktorej sa nesie aj súťaž o svadobné šaty Veronika Kostková by nevesta.sk. 

1_2015_dress_code_profesionala_web

Ak aj vy patríte k svadobným profesionálom, ktorí každú sobotu ráno nazerajú do skrine a riešia tú istú dilemu - čo si obliecť, odborná rada sa vám určite zíde :)

1_2015_nicole_adam_web 

S najkrajším mužom Slovenska - Adamom Bardym, víťazom súťaže Mr. Manhunt, sme pri fotení svadobného editoriálu skončili vo voňavých perinách vo svadobnom apartmáne v Chateau Foldváry.

1_2015_pure_story_web

Bojíte sa výrazného svadobného líčenia? My vám ukážeme, že aj nahé líčenie s jedným výrazným prvkom môže byť krásne :)

1_2015_vintage_ucesy_web

Už viete, čo s vašou korunou krásy v deň svadby? Pokiaľ budete mať klasické svadobné šaty alebo inšpirované vintage érou, chce to poctivý svadobný účes. Máme pre vás tipy, ako by mohol vyzerať.

1_2015_romantika_v_benatkach_web

Príbeh reálnej svadby Mirky a Marca Mlynarič ilustrujú ich nádherné svadobné fotografie z Benátok. Viac o ich filmovej svadbe sa dočítate v novom čísle :)

1_2015_kostkova_rozhovor_web1

Rozhovor s módnou návrhárkou Veronikou Kostkovou, v ktorom nám prezradila svoje inšpirácie a názory na módu, osloví hlavne nevesty, ktoré túžia po vlastných svadobných šatách.

1_2015_caj_o_piatej_web

V zime nás najlepšie zahreje voňavý čierny čajík a táto téma sa nám natoľko zapáčila, že sme ju preniesli aj do editoriálu svadobných šiat Salónu Nicole.

Každý deň budeme postupne odhaľovať ďalšie strany a 7. januára tu bude pre vás celé nové vydanie!
Kristína  | 29.12.2014, 13:00