Nevesta a ženích na prechádzke po Svadobnej výstave v Carltone

Ak ste počas návštevy 6. ročníka Svadobnej výstavy v Carltone stretli mladý svadobný párik ako vystrihnutý z Pomády (nám náramne pripomínali Johna Travoltu a Oliviu Newton John), tak to boli oni! Naša nevesta a ženích - Nikol a Roman/Heriett models, ktorých sme vám pred výstavou sľubovali.
vystava_prechadzka_titulka
O ich vizáž sa postaral vizážista a hairstylista Tomáš Vida, ktorého ste mohli sledovať pri práci v stánku nevesta.sk. Sme radi, že ste sa u nás zastavili a uznali, že jeho práca vyzerá úžasne nielen na foto, ale aj naživo. 

A prečo sa Tomáš rozhodol práve pre takýto "pomádovský" look? 
"Líčenie a účes som zvolil v hravom duchu, aby títo mladí ľudia tvoriaci pár nepôsobili príliš vážne alebo strojene. Bohaté kučeravé vlasy by mali vyžarovať prirodzenosť, uvoľnenosť a ľahkosť. Líčenie sa nieslo v základných farbách, klasicke tieňovanie, ceruzka a výrazné riasy. V prvej variante som použil svetlý matný rúž a pleť som rozjasnil svetloružovým rozjasňovačom Dermacol. V druhej variante líčenia som pery nalíčil sýtym červeným rúžom."

carlton_vystava_4

carlton_vystava_licenie_1_u

A tu už sú v plnej kráse :) Nikol v krátkych svadobných šatách zo Salónu Nicole, kožušinovým bolerkom zo Salónu Noble a náušničkami Piere Lang. Roman v smokingu Wilvorst zo Salónu Nicole. Svadobná prechádzka sa môže začať!

vystava_prechadzka_9

Ako prvé si prezreli luxusné svadobné fotoknihy od Jstudia, nášho partnera Foto dňa s nevesta.sk. Obal z ekokože, vnútro vystlané zamatom a každá strana s fotografiami v perfektnej tlači. Listovať si takúto fotoknihu je proste zážitok...

vystava_prechadzka_1

vystava_prechadzka_19

Keď sa uvoľnili dve miesta v stánku Kamea, Nikol a Roman využili príležitosť a pustili sa do vyberania obúčok. Obrúčky sú jednou z najdôležitejších vecí, bez nich to na svadbe nepôjde. A keďže sú na celý život, výberu treba venovať adekvátnu pozornosť. Aby sa vám nezunovali a vnímali ste ich ako vašu prirodzenú súčasť. Z bieleho zlata, žltého alebo ružového? Hladké, s gravírovaním alebo diamantmi? 

vystava_prechadzka_11

vystava_prechadzka_12

vystava_prechadzka_13

Výber obrúčok dal nášmu páriku zabrať, a tak sa pustili do testovania svadobných koláčikov, ktoré musia okrem skvelej chute aj perfektne vyzerať :)

vystava_prechadzka_2

vystava_prechadzka_22

Svadobná výzdoba dokáže tiež podporiť chuť do jedla! V objatí voňavých kvetov a príjemných pastelových farieb sa v deň svadby môžete cítiť naozaj ako v rozprávke.

vystava_prechadzka_3

vystava_prechadzka_4

A táto kvietková tortička sa stala favoritom vo výstavných sladkostiach.

vystava_prechadzka_8_7_kolaz_u

vystava_prechadzka_20

Pri pohľade na všetky krásne modely svadobných šiat, ktorých bolo na výstave neúrekom, dostala Nikol chuť vyskúšať si ešte jedny. A tak sme sa pustili na lov, ktoré by to mohli byť :) Samozrejme, prehovorila aj Romana, aby si okrem smokingu vyskúšal aj oblek s francúzskou kravatou.

vystava_prechadzka_6_5_kolaz_u

vystava_prechadzka_10

Vyhrali svadobné šaty v Art deco štýle zo Salónu Provence :)

vystava_prechadzka_16

Tomáš sa pustil do úprav líčenia. Mierne zvýraznil oči a na pery naniesol červený rúž.

vystava_prechadzka_14

vystava_prechadzka_15

Svadobná kytica z kvetinárstva Orchidea, ktorá hýrila všetkými farbami, dala tú správnu bodku tomuto vintage looku.

vystava_prechadzka_17

Viac uvidíte v ďalšom vydaní Časopisu Nevesta :) Prezradíme, že Nikol a Romana sme nechali aj trošku vymrznúť vonku v svadobnom koči a krásne foto vznikli aj vo foyeri hotela Carlton.

vystava_prechadzka_21

Foto: Chriss by nevesta.sk
Models: Nikol a Roman/Heriett models
Vizáž a vlasy: Tomáš Vida
Svadobné šaty: Salón Nicole a Salón Provence
Svadobný oblek: Salón Nicole
Chriss | 21.1.2015, 17:00