Zo zákulisia fotenia editoriálu Ako z rozprávky

Každé fotenie je iné. Niekedy ma zaujme tvár modelky, jej postava, niekedy viac šaty, či doplnky alebo téma. To isté platí o vizážistovi a hairstylistovi. Tiež mu niečo z toho musí extra zapasovať, aby prekročil svoj tieň a nad remeslom zvíťazila inšpirácia a teda mohlo vzniknúť niečo nové.
zakulisie_sara_titulka
Sem-tam sa môže stať, že všetky atribúty sú skvelé, ale jednoducho nejdú dokopy... A to je to najťažšie, vycítiť, čo áno a čo nie. Keď som uvidela Sáru, hneď som vedela, že ÁNO. Perfektná tvár, skvelý výraz, super postava. Je mladučká, preto sme ju príliš "nezmaľovali" (až na poslednej foto :), aby sa na seba podobala. 
No a Sára je ten typ modelky, ktorú môžete obliecť do hocičoho (aj vreca) a bude vyzerať skvele. Svadobné šaty od Jarky Wurll Kocanovej majú od toho vreca ďaleko, sú proste úžasné, ale na Sáre vyzerajú priam dokonale. Rovnako doplnky k prvej foto v podobe sutaškových šperkov od Zuzky Barčákovej... S Tomášom sme sa z fotenia so Sárou veľmi tešili. Želáme jej, aby rástla do krásy a nikdy nestratila tú iskru, ktorú v sebe má.

zakulisie_sara_6

sara_blog_3

zakulisie_sara_7

sara_blog_4

zakulisie_sara_8

sara_blog_5

zakulisie_sara_5

zakulisie_sara_4

zakulisie_sara_3

zakulisie_sara_2

sara_blog_1

zakulisie_sara_9

zakulisie_sara_1


sara_blog_2

Foto: Chriss by nevesta.sk
Modelka: Sára W./Mix model management
Vizáž a vlasy:Tomás Vida
Svadobné šaty: Jarka Wurll Kocanová
Doplnky: Zuzana Barčáková
Chriss  | 2.2.2015, 16:00