3 výherkyne sa budú tešiť originálnym handmade výrobkom!

Množstvo z vás, našich čitateliek, prijalo našu výzvu a napísali ste nám svoj názor na Časopis Nevesta. Záleží nám totiž na vašom názore, pretože ho tvoríme pre vás, naše čitateľky. Chceme, aby ste sa v ňom doslova našli. Aby vám pomohol, inšpiroval, potešil vás a poradil. A aby vám dovolil snívať a plánovať vašu jedinečnú svadbu. Každý príspevok, ktorý ste napísali, sme zaradili do záverečného žrebovania. Z vašich postrehov vyberáme aspoň niekoľko:
nausnice_web_sutaz
"Časopis Nevesta som čítala so zatajeným dychom. Editoriály sú ohromne nafotené a veľmi inšpirujúce. Keďže plánujeme vlastnú svadbu, inšpirácie hľadám všade, kde sa dá. Či už sú to časopisy, blogy alebo web. Je ťažké nájsť niekedy to, čo si človek vysníva, ale musím povedať, že vo vašom časopise som našla mnoho inšpirácií a hlavne podnetov. Obrázky mám uložené, úplne ma očarili svadobné účesy a líčenie.To je ohromné!!! Nikdy som netúžila byť nevestou so všetkým, čo k neveste patrí (obrovské šaty, dlhokánsky závoj, x-metrová vlečka..) Našla som inšpiráciu v krásnych pavučinkových krajkových šatách, v účese, ktorý síce pôsobí ležérne, miestami rozpadnuto :) a v kytici, z ktorej tiež kde-čo trčí, presne takúto som mala predstavu a stránky Nevesty ma v tom len utvrdili. Originálne vlasové ozdoby, fascinátor, či kvetinová parta ma dostali a viem presne, ako to zakomponujem do svojej predstavy.

Ďakujem za inšpiráciu ;)" (Majka)


***


"Vášmu časopisu tlieskam! Bol mojím relaxom počas učenia sa na na štátnice. V tomto čísle sa mi páčil najmä článok o svadobných fotografoch a vždy obdivujem nádherné fotky a líčenie.(Sandra

***


"Neskutočne sa mi páčili fotky s háčkovanými doplnkami a šatami. Začala som preto aj sama háčkovať. Ďakujem za inšpirácie!" (Lucka)


***


"Chcela by som sa Vám veľmi pekne poďakovať. Vďaka Vášmu časopisu sme si s priateľom vybrali obrúčky - spoločnosť Kamea, o ktorej som sa dočítala na strane 5. Som veľmi rada, že mám možnosť si prezerať časopisy Nevesta a tešiť sa z inšpirácií, ktorých tam nie je málo:) Veľká vďaka." (Stanka)


***

"Čo ma zaujalo na Časopise Nevesta? Neviem kde začať, náhodou sa mi na facebooku objavilo okno a preklikala som sa až sem a presne toto som hľadala! Nadčasovosť, o ktorú nie je núdza vo vašom časopise. Modelky prirodzene krásne s nádherným make-upom, poľné kytice, ktoré budú od tohto roku v kurze podľa mňa už neustále. Teším sa, že som našla šaty, ktoré nevyzerajú ako pokazená torta. Nádherné čisté a prirodzené línie sú to, čo som hľadala a našla, čím sa inšpirujem." (Mária)


Vyhlásenie víťaziek

Z príspevkov sme vyžrebovali 3 čitateľky, ktoré získavajú výhry od mladých a kreatívnych autoriek, ktoré tvoria krásne umelecké diela vlastnými rukami. 


1.

Modré šujtášové náušnice od Zuzany Barčákovej/Bazu


2_2015_handmade_sutaz_banner_bazu


vyhráva

Mária Muríňová



2.

Kvietkovú svadobnú ozdobu do vlasov od Michaely Gerhardovej/Magaely


2_2015_handmade_sutaz_banner_magaela


vyhráva

Majka Frisová



3.

Maľované svadobné topánočky od Katie shoes


2_2015_handmade_sutaz_banner_katies

získava

Stanislava Csökölyová



Víťazkám blahoželáme a všetkým vám, milé čitateľky, ďakujeme za účasť v súťaži!

Vaše postrehy a tipy, váš záujem nás nesmierne teší! Už teraz sa tešíme na ďalšie číslo Časopisu Nevesta, ktoré vám opäť prinesie krásne editoriály a nebudú chýbať ani handmade vecičky!

Váš Časopis Nevesta




Titulka: Modré šujtášové náušnice od Zuzany Barčákovej/Bazu, foto: Chriss by nevesta.sk

eva | 4.6.2015, 10:00