Roztomilé, hravé TUTU sukničky: Tie musíte mať!

Slovo “tutu” má svoj pôvod na divadelnej pôde. Tí diváci, ktorí si kúpili lacnejšie vstupenky, sedeli umiestnení v spodnej časti divadla, čo im poskytovalo odlišný výhľad, než aký mala ostatná časť publika. Mnohí z divákov mohli tanečniciam vidieť dokonca až pod sukne. Z čoho vznikali rôzne reči o týchto pôvabných kráskach, až z toho nakoniec vzniklo pomenovanie - francúzske slangové slovo pre túto časť balerín a to „cucu“, z ktorého sa neskôr stalo slovo “tutu”.
titulka_1

TUTU sukne sú milé, hravé a nadýchané. Sú vyrobené na dotyk z veľmi príjemného viacvrstvového tylu a samotnej spodničky. Pás majú elastický - univerzálny, čiže sadnú skoro každej. Tylové sukne sú základom dievčenského šatníka od najmladších novorodeniatok cez teenagerov až po dospelé ženy, ktoré sukniam jednoducho neodolajú.


dadoo_sk_galeria


tut


TUTU sukničky sú vhodné na rôzne slávnostné, ale i bežné chvíle, alebo si jednu môžete zadovážiť len tak pre seba – pre potešenie. Nevesty ich určite ocenia pri predsvadobnom fotení, alebo môžu dokonca s vhodne zvoleným topom nahradiť úlohu popolnočných šiat. Hodia sa aj na rozlúčku so slobodou, pre družičky alebo akúkoľvek inú party či oslavu.



dadoo_sk_2_galeria

Skombinujte si svoju DOLLY alebo TUTU sukničku s tielkom alebo sakom. Hodia sa k balerínkam rovnako dobre ako k čížmám alebo lodičkám. 


Sukničky kúpite tu:


dadoo_logo


dadoo_sk_1_galeria

dadoo_sk_3_galeria



tutu_4

tutu_2

tutu_3


Do Dolly sukničky sme obliekli aj Liz Taylor! 


Pozrite si backstage z fotenia editoriálu pre Časopis Nevesta.



Foto: 
Dadoo.sk
pinterest.com
Žaneta Levická | 10.8.2015, 10:00