Pustite na svadbe ovocný hit

Aj ovocie pomôže vytvoriť krásnu výzdobu a náladu – stavte na ovocné Chutné kytice. Kyticou z lahodného čerstvého ovocia potešíte nielen zrak, ale aj maškrtné jazýčky vašich hostí.
chutne_kytice_carovny_okamih_titl

Myslíte si, že ovocie nesmie na svadobnom stole chýbať, ale ovocná misa je nuda? Práve pre vás sú ako stvorené ovocné chutné kytice. 


Na tipy a zaujímavosti sme sa opýtali Jany Bednárovej, kreatívnej riaditeľky Chutných kytíc. Práve Chutné kytice pred niekoľkými rokmi priniesli tento trend aj na Slovensko.

Akú najzaujímavejšiu kyticu ste vyrobili na svadbu?

Zaujímavých svadobných chutných kytíc bolo už veľmi veľa. Každá svadba, nevesta, je niečím výnimočná. Tento rok sme pripravili okrem mnohých iných aj ovocnú kyticu namiesto ikebany na hlavný svadobný stôl. Bola zložená z troch kytíc a na šírku mala až jeden meter. Vyzeralo to skutočne úchvatne. Pravidelne zdobíme svadobné chutné kytice detailom, ktorý je špecifický pre konkrétnu svadbu: či už ide o spoločného koníčka alebo jednoducho mená a dátum svadby. Najčastejšie naše kytice objednávajú namiesto ovocnej misy do bufetu – ovocie v kytici vyzerá krajšie a hostí aj viac láka na vychutnávanie.
chutne_kytice
(Obľúbená z noviniek: Chutná kytica Ovocný karneval)

Ako postupovať pri výbere vhodnej ovocnej kytice? 

Naša ponuka je široká a každý v nej nájde to, čo mu najviac vyhovuje. Kytice sú pestrejšie, ale aj viac jahodové či čokoládové, obrovské i menšie. Nevesta sa pritom napríklad nemusí riadiť nádobou, v ktorej aranžujeme chutnú kyticu štandardne: pre svadby bežne zamieňame nádoby tak, aby aj ovocné kytice krásne ladili s výzdobou. Tak ako vo všetkom, aj v tomto prípade je dôležité vybrať overeného dodávateľa, ktorý všetko pripraví podľa dohody, načas a v poriadku aj doručí. Naši kuriéri doručujú aj v lete chladené a svieže kytice.

Sú nejaké svadobné trendy aj čo sa týka svadobných kytíc?

Ovocné kytice sú stále relatívne „novinka“, ktorá je tak neopozeraná, že kytica z ovocia bez ohľadu na konkrétny dizajn je „trendy“.  Svadobné páry objednávajú to, čo sa im páči, a často sú najobľúbenejšie ovocné kytice na svadby rovnaké, ako kytice ako darček všeobecne: Párty kytica, Ovocný karneval, Čarovný okamih a mnohé ďalšie. „In“ je teraz navyše žiť zdravo a vyhľadávané sú ručne pripravované produkty z kvalitných surovín: to všetko naše chutné kytice spĺňajú. Máme aj svadobné páry, ktoré použijú ovocné kytice ako výzdobu na stoly namiesto kvetov. Či už chcú byť originálni alebo jednoducho iba nechcú, aby im po svadbe zostalo priveľa kvetov. Ovocie krásne vyzerá a je z neho úžitok, keďže sa zje.

S akým predstihom je potrebné chutné kytice objednať?

Objednávať samozrejme môžete aj vopred. Podľa veľkosti objednávky však zvyčajne stačí niekoľko týždňov či dní pred svadbou. Každý rok posilňujeme počas svadobnej sezóny v sobotu náš tím, aby zvládol veľký záujem mladomanželov a svadobčanov. 

Prvé a najobľúbenejšie ovocné kytice nájdete na chutnekytice.sk a v Bratislave – Trnávke. 

Neprehliadnite samostatnú svadobnú sekciu chutnekytice.sk/Svadby, kde nájdete tipy, realizácie aj odkaz na Svadobný katalóg.
svadobna_kytica_s_postavickami

(Chutná kytica so svadobnými postavičkami)



Foto: Chutné kytice
PR/ Chutné kytice | 5.11.2015, 10:00

Fotogaléria

chutne_kytice_karnevalChutná kytica namiesto ikebanychutne_kytice_galeria1chutne_kytice_galeria2chutne_kytice_galeria3carovny_okamih_galeriachutne_kytice_karnevalChutná kytica namiesto ikebanychutne_kytice_galeria1chutne_kytice_galeria2chutne_kytice_galeria3carovny_okamih_galeriachutne_kytice_karnevalChutná kytica namiesto ikebanychutne_kytice_galeria1chutne_kytice_galeria2chutne_kytice_galeria3carovny_okamih_galeriachutne_kytice_karnevalChutná kytica namiesto ikebanychutne_kytice_galeria1chutne_kytice_galeria2chutne_kytice_galeria3carovny_okamih_galeriachutne_kytice_karnevalChutná kytica namiesto ikebanychutne_kytice_galeria1chutne_kytice_galeria2chutne_kytice_galeria3carovny_okamih_galeriachutne_kytice_karnevalChutná kytica namiesto ikebanychutne_kytice_galeria1chutne_kytice_galeria2chutne_kytice_galeria3carovny_okamih_galeria