Filip Jakab: Invisible beauty, Invisible love 2016

Kolekcia mladého českého módneho návrhára zahŕňa šaty predovšetkým z tylu a hodvábnej organzy. Čo sa týka farieb, dominujú odtiene čiernej, bielej a oranžovej, ktoré sám autor vníma ako artefakt.
jakab_filip_debut_gallery_titl

Kolekcia Filipa Jakaba Invisible beauty, Invisible love 2016 v Debut Gallery v Prahe


Novinkou v ponuke Debut Gallery je kolekcia Filipa Jakaba, študenta magisterského programu Ateliéru Designu odevov a obuvi u Liběny Rochové na Vysokej škole umeleckopriemyselnej v Prahe. Nesie názov Invisible beauty, Invisible love 2016 a je inšpirovaná abstraktným motívom, pripomína snúbenie autorovej vlastnej estetiky spolu s majstrovským remeselným spracovaním jednotlivých kusov kolekcie. Jej základným motívom je práca so samotným materiálom a vnímanie fragmentu nielen ako detailu oděevného kusu, ale i ako odevu samotného. 
jakab_filip_bile_transparentni_asymetricke_saty
Kolekcia zahŕňa šaty predovšetkým z tylu a hodvábnej organzy. Vo farbách dominujú odtiene čiernej, bielej a oranžovej, ktoré sám autor vníma ako artefakt. 

Šaty dostanete exkluzívne v Debut Gallery, na Malém náměstí 12 v Prahe.
eva | 20.10.2015, 10:00

Fotogaléria

jakab_filip_debut_gallery_galeriejakab_filip_transparentni_prehoz_s_trasnemijakab_filip_saty_z_bavlnene_organzyjakab_filip_asymetricke_saty_s_rukavemjakab_filip_debut_gallery_galeriejakab_filip_transparentni_prehoz_s_trasnemijakab_filip_saty_z_bavlnene_organzyjakab_filip_asymetricke_saty_s_rukavemjakab_filip_debut_gallery_galeriejakab_filip_transparentni_prehoz_s_trasnemijakab_filip_saty_z_bavlnene_organzyjakab_filip_asymetricke_saty_s_rukavemjakab_filip_debut_gallery_galeriejakab_filip_transparentni_prehoz_s_trasnemijakab_filip_saty_z_bavlnene_organzyjakab_filip_asymetricke_saty_s_rukavem