Toto je hlavná výhra súťaže Tvár nevesta.sk s Mary Kay!

Výherkyňa okrem pozvánky na krásny fotodeň s tímom Časopisu Nevesta dostane aj balíček s exkluzívnou kozmetikou Mary Kay v hodnote 220 Eur! No kto by nechcel vyhrať HLAVNÚ CENU???
tvar_nevesta_web_3

Využite ešte poslednú príležitosť, ktorá sa len tak ľahko nezopakuje! Prihláste sa do súťaže, nahrajte svoj album a zabojujte o skvelé ceny! O výherkyniach rozhoduje šťastena, ale aj naša redakcia...


Zapojte sa do súťaže ešte dnes!


Hlavná cena pre Tvár nevesta.sk s Mary Kay obsahuje:

1. Fotenie na titulku Časopisu Nevesta

3_2014_titulka_strana-440px

2. Balíček kozmetiky Mary Kay v hodnote 220 Eur:

Paleta očných tieňov Metro Modern a Mini kozmetická kazeta

Paletka očných tieňov inšpirovaná elegantnými architektonickými líniami moderných mrakodrapov.

novinka_marykay_paleta_ocnych_tienov_metro_modern_s_marykay_mini_kozm_kazetou

Obsahuje metalické a neutrálne matné odtiene, ktoré sa dokonale dopĺňajú a vytvárajú nekonečné farebné kombinácie. Sú neodmysliteľnou súčasťou tejto sezóny. Ľahko sa nanášajú a poskytujú intenzívnu farbu jedným ťahom. Líčenie vydrží dokonalé po celý deň. 

NOVINKA! TimeWise® Mikrodermálna kolekcia Plus

novinkatimewise_mikrodermalna_kolekcia_plus

1. Fáza: Intenzívny peeling 2. Fáza: Sérum redukujúce póry


Vďaka inovatívnej kolekcii dosiahnete dokonale hladkú pleť bez viditeľných pórov. Peeling s obsahom jemných peelingových zložiek redukuje vzhľad jemných liniek. Zbavuje pleť odumretých kožných buniek a nečistôt usadených v póroch, čím okamžite zjemňuje štruktúru pleti. Sérum výrazne minimalizuje vzhľad rozšírených pórov. Upokojuje pleť a znižuje mieru začervenania po použití peelingu a poskytuje každodennú ochranu pred vznikom rozšírených pórov. 

TimeWise Body™ Targeted-Action® Tonizujúce telové mlieko

timewisebody_targeted_action_tonizujuce_telove_mlieko

Toto telové mlieko pomáha znovu formovať kontúry tela. V jednom kroku tonizuje, spevňuje a vyhladzuje pokožku. Zloženie obsahuje šesť antioxidantov, vrátane výťažkov z bobulí acai. Účinné zloženie prísad, vrátane niekoľkých prírodných látok, je zamerané na krízové oblasti a udržuje pokožku hydratovanú až 24 hodín. Dodáva pokožke potrebnú hydratáciu, zjemňuje a vyhladzuje pokožku na dotyk. 

zamatovy_ruz_naturally_chic

Zamatový rúž Naturally Chic 

Objavte silu žiarivého, elegantného a okúzľujúceho vzhľadu. Jemný krémový rúž so zamatovou textúrou sa ľahko a hladko nanáša. Dodáva perám neodolateľnú farbu a pocit hebkosti. S týmto rúžom budete vždy vyzerať atraktívne a elegantne.  


Maskara Ultimate™

Špeciálne zloženie dramaticky znásobuje objem a hustotu rias. Vytvára vzhľad dlhých, plných a dokonale oddelených rias po celý deň. Nezlepuje riasy, nerozmazáva sa, nevytvára na riasach hrudky. Oftalmologicky testovaná, vhodná pre nositeľky kontaktných šošoviek.  

Sheer Dimensions™ Púder Ribbon a Kabuki štetecmarykay_sheer_dimensions_puder_ribbon_s_kabuki_stetcom

Tento púder, tvorí dokonalú bodku vášho líčenia. Pohladí jemným zložením, ktoré rozjasňuje pleť a vytvára jej bezchybný vzhľad. Zvýrazňuje vitalitu a sviežosť pleti a dodáva jej výnimočný žiarivý efekt. Na aplikáciu tohto púdru sa skvele hodí Kabuki štetec.  

logo_mary_kay_partner

exkluzívny partner súťaže Tvár nevesta.sk s Mary Kay





Foto produktov:

Mary Kay


Foto titulka: Chriss by nevesta.sk
Modelka: Lenka Luptáková - Tvár nevesta.sk s Mary Kay 2015
Vlasy a vizáž: Tomáš Vida
Plavky: Jana Jurčenko
Priestory: Kempinski Hotel River Park Bratislava 
mia | 6.11.2015, 09:30