Kozmetika z Mŕtveho mora - Aqua Mineral

Legenda hovorí, že v túžbe po mladosti a kráse sa ním natierala už kráľovná zo Sáby či Kleopatra. Bahno a soľ z Mŕtveho mora sa aj dnes považuje za zázračné vďaka svojmu zloženiu, bohatému na unikátne minerály.
aqua_mineral_premium_range_titulka

Trh ponúka nespočetné množstvo značiek a rôzne druhy prípravkov na pleť a telo. Ak ste si ešte stále nenašli svoju "naj", o vašu priazeň sa uchádza značka, ktorú na slovenský trh prinášajú Fann parfumérie. Značka Aqua Mineral sú kozmetické produkty vytvorené na báze solí a vody z mŕtveho mora a inovačných kozmetických patentov.


Voda z Mŕtveho mora obsahuje približne 30% soli (na porovnanie, Stredozemné more obsahuje asi 3% soli) a obsahuje okolo 35 rôznych minerálnych solí, pričom niektoré z nich existujú len v Mŕtvom mori. Všetky obsiahnuté soli sa využívajú na podporu rôznych zdravotných účinkov. Horčík, síra, vápnik, bróm, zinok a draslík – to je len zopár z prospešných minerálov, ktoré dokážu zlepšiť krvný obeh, upokojiť telo, zvýšiť obnovu pleti, viditeľne ju vypnúť a vyhladiť. Mŕtve more preto možno považovať za originálne prírodné SPA.

aqua_mineral_body_care_kolekcia

Z kolekcie telovej starostlivosti sa nám zapáčili hlavne minerálne mydlá exkluzívnou zmesou minerálov a stopových prvkov solí z Mŕtveho mora. Biele, s bahennými minerálmi, je určené na celkové zaistenie zdravia pokožky a je obohatené o palmový, mandľový a olivový olej, ako aj minerálnu soľ z Mŕtveho mora. Môžu ho používať aj deti. Hnedé (s bahennými minerálmi) je vďaka vysokému obsahu minerálov z čierneho bahna určené na hĺbkové čistenie plati a redukciu nečistôt a uvoľnenie pórov.


Z veľkej kolekcie pleťových výrobkov Aqua Mineral nás zaujala hlavne maska Marvelle z rady Premium, ktorú - vďaka vysokému obsahu železa - po aplikácii odstraňujete magnetom. Áno, čítate dobre :-) Ako to funguje, uvidíte vo videu dolu.

aqua_mineral_premium_range

Kolekcia Premium je vyvinutá s cieľom doplniť každodennú omladzujúcu starostlivosť o pleť formou cielených produktov, ktoré riešia špecifické prejavy starnutia. Tieto produkty pôsobia na pleť s okamžitým efektom, pričom sa opierajú o aktívne zložky pre cielené pôsobenie na tie miesta pleti, ktoré sú najviac v núdzi. Mnohé z nich majú okamžitý efekt imitujúci výsledok, aký iné produkty dosahujú po dlhodobom používaní. 


aqua_mineral_refining_facial_mud_mask


Ďalšia maska, ktorá sa u nás v redakcii medzičasom stala obľúbenou a naozaj zabodovala, je Refining Facial Mud Mask. Po jej použití už vieme, prečo na ňu vizážista Pavol Ciesar spieval priam ódy. Teraz sa už k nemu môžeme pripojiť a povedať, že pleť je naozaj po jej použití hladšia, jemná a preukázateľne zlepšuje stav problematickej pleti a podráždenej pleti.




Aqua MINERAL na Slovensko prinášajú

logo_fann_parfumerie150





Zdroj a foto:
FAnn Parfumerie
YouTube/Aqua Mineral
eva | 5.11.2015, 15:30