Keď sú svadobné obrúčky na svete jediné

Plné fantázie, veľavravné a jedinečné: také sú gravúry na svadobných obrúčkach značky Meister. Podľa svojich vlastných slov ovláda táto značka majstrovstvo gravírovania tak, ako žiadna iná...
meister_odtlacok_prsta
Vaše tajné heslo, ktorým si vyznávate lásku alebo čiary života na vašich dlaniach, odtlačky prsta či rukopis vás a vašej lásky? To všetko sa dá vtlačiť do najdrahšieho kovu, aby tak stopa po vašom večnom sľube pretrvala navždy.

Prestížna šperkárska značka Meister, ktorá bola viackrát ocenená za originálny dizajn, prostredníctvom precíznej ručnej práce a moderných technológií dokáže párom zrealizovať ich túžbu nosiť jedinečné obrúčky.


meister_basen
(MEISTER: Personalizácia svadobnej obrúčky vygravírovaním obľúbeného citátu jej budúceho nositeľa)




Laser dokáže pri gravírovaní zázraky: prepíše osobný rukopis alebo tlačené písmená, prenesie miniatúrny text alebo už spomínaný odtlačok na vonkajšiu či vnútornú stranu prsteňa. 

Ak by vás hriala na duši predstava, že kúsok vášho partnera máte stále pri sebe, osobná gravúra je to pravé pre vás! Môžete mať na obúčke vtlačené jeho vyznanie lásky, podpis či prezývku, ktorou vás láskyplne nazýva iba on. 

A už viete, kde môžete načerpať inšpiráciu...



meister_obrucky_handschrift


Foto:
MEISTER
eva | 20.11.2015, 15:40

Fotogaléria

meister_obrucky_menameister_obrucky_ciary_zivotameister_obrucky_gedichtmeister_obrucky_menameister_obrucky_ciary_zivotameister_obrucky_gedichtmeister_obrucky_menameister_obrucky_ciary_zivotameister_obrucky_gedicht