Úžasné nápady na vianočné dekorácie I.časť

V tomto období sa určite všetci zamýšľame nad vianočnou výzdobou, nákupom darčekov a, samozrejme, aj nad tým, ako bude vyzerať vianočné stolovanie na Štedrý večer. Ozdobiť vianočný stôl môžete na rôzne spôsoby. Všetko záleží na vašej fantázii, no ak si chcete nechať poradiť, pomôže vám táto zbierka inšpirácií na vianočné skladanie servítok. A možno vás osloví aj pri zdobení svadobného stola, ak plánujete svadbu v zimných mesiacoch.
titulka
Tipy a návody:

Šišky z ihličnatých stromov sú často považované za symbol Vianoc a zimy, ale hodia sa aj na jesenné dekorovanie! Nepotrebujú žiadnu úpravu a môžete z nich hneď tvoriť. Príroda nám často ponúka tie najkrajšie materiály na dekoráciu a šišky, ktoré si môžete nazbierať v najbližšom parku alebo lese, sú toho jasným dôkazom. Takýto veniec z prírodných materiálov si ľahko vyrobíte samy doma a zavesením na vonkajšie dvere rýchlo vyčaríte vianočnú atmosféru. Jediný problém môže nastať pri rozhodovaní, či svoj veniec necháte len prírodný alebo ho dotvoríte farebnou mašľou, prípadne nastriekate niektoré jeho časti bielou, zlatou alebo inou farbou. 

dd5c077b9682fea9544133ee23e5b6be

veniec_2

veniec_4

veniec_3-1

Skladanie vianočných servítok: 

Máme pre vás ďalší tip ako si skrášliť stôl pomocou servítok. Odporúčame pracovať s hrubšími servítkami, pretože tenké servítky by sa mohli pri niektorých skladoch roztrhnúť.




ZDROJ: youtube
Žaneta Levická  | 9.12.2015, 16:00