Čítajte nové zimné číslo on-line Časopisu Nevesta 1/2016!

Počujete zvuk rolničiek či zobcovej flauty z rozprávky Tri oriešky pre Popolušku? Tak to sú jasné znamenia Vianoc, ale aj nového zimného čísla on-line Časopisu Nevesta! Slávnostná atmosféra, ktorá z neho priam sála, vás určite zahreje pri srdci...
2016_uputavka_banner_clanok
Takmer tristo strán vyšperkovaných nádhernými svadobnými šatami, doplnkami, účesmi a vizážami a okrem toho veľa ďalších inšpirácií a nápadov. Snažili sme sa opäť priniesť do sveta svadieb niečo nové a neopozerané, lebo aj keď sa to nezdá, vždy sa dá vymyslieť niečo, čo tu ešte nebolo. A presne taká môže byť aj vaša svadba :) Iná, neopozeraná a jedinečná.

Nové zimné číslo čítajte tu:

 

Archív vydaní nájdete tu.


Editoriáleditorial_tinka_1_web
Na začiatku sa budete cítiť ako stratení v hmle. Váš svadobný deň bude mať len nejasné kontúry. Niekde v diaľke sa však začne črtať niečo neurčité, krásna fatamorgána, za ktorou treba odhodlane kráčať. Aj keď vás zdravý rozum prehovára, že to nemá cenu, že je to len sen. Nevzdávajte sa. Tá hmla sa pomaly rozostúpi a všetko prejasní hrejivé slnko. Zrazu je celkom jasné, aké svadobné šaty budete mať, kto vám vytvorí účes a make-up, kde dáte ušiť svadobný oblek a že presne také obrúčky, ako ste si vysnívali, vám zhotoví ten a ten šperkár. Aj svadobná torta sa dá vyrobiť v takom dizajne, aký ste si navrhli, a rovnako oznámenia. 
Veríme, že pri listovaní nového zimného vydania zažijete tie úžasné pocity, keď sa hmla rozplynie a vy zistíte, čo všetko sa dá, aby vaša svadba bola nezabudnuteľný zážitok pre vás a všetkých vašich hostí... 
Príjemné zimné čítanie s horúcim čajom v ruke, pri vôni medovníčkov a zapálenom krbe želá celá redakcia Časopisu nevesta!     



Kto číta, ten vyhráva! Zapojte sa do súťaže o vianočné náušničky!


Kristína  | 15.12.2015, 16:30