Vyhraj luxusné svadobné šaty Rozbora Couture by nevesta.sk!

Chcete na svadbe pôsobiť DISTINGVOVANE, no naozaj LUXUSNE? A ŠTÝLOVO, v šatách s nálepkou "ORIGINÁL"? Tento jemný model, ušitý z hodvábu, nikdy nestratí na svojom pôvabe a hodnote, pretože bol stvorený v duchu "slow fashion". Tak neváhajte a poďťe súťažiť o luxusné šaty ROZBORA COUTURE by nevesta.sk!
sutaz_rozbora_4

Slow fashion je presným opakom súčasných trendov v móde - masívnej a rýchoobrátkovej produkcie, keď jediný dôraz je na módnosti. Nezáleží na látke a vlastne ani na ľuďoch, ktorí za módnym výrobkom stoja. Dôležité je vyzerať trendy a každú sezónu inak. 


Slow fashion, naopak, kladie dôraz na kvalitu, trvácnosť, udržateľnosť a hodnoty. Ak milujete obliekať sa štýlovo, no predsa originálne a radšej si kúpite jeden drahší kúsok, než záplavu sériových lacných modelov, určite sa stotožníte s filozofiou prestížnej slovenskej módnej značky Rozbora Couture, ktorej dizajnérom je Richard Rozbora. Hodvábne blúzky, skvele ušité sukne či kabáty sa stali súčasťou nejedného dámskeho šatníka nielen pre jednu sezónu, ale na celý život.



Ak chcete vyhrať šaty s visačkourozbora_couture

poďte súťažiť!


sutaz_rozbora_5

Poznávacie znamenia:

- luxusný hodváb

- francúzska čipka

a dokonalé vypracovanie



Súťažiť je naozaj jednoduché!

1. krok

Pomocou súťažného formuláru "Rozbora Couture by nevesta.sk" nám napíšte, prečo by ste chceli tieto šaty vyhrať práve VY alebo v prípade, že súťažíte za svoju lásku či priateľku, prečo by šaty mala vyhrať ona.

Nezabudnite - čím úprimnejšie a originálnejšie vaše želanie bude, tým viac to porotu zaujme.
Náš tip: na zobrazenie súťažného formulára vpravo hore musíte byť prihlásení.

 

2. krok
Staňte sa fanúšikom Časopisu Nevesta na Facebooku.

facebook_ikona_mala


HOTOVO!


Pozrite si editoriál súťažných šiat v plnej kráse!

 

Želáme vám veľa šťastia v súťaži!



Richard Rozbora

richard_rozboraUznávaný slovenský módny dizajnér. Tvorí pod rodinnou módnou značkou Rozbora Couture. Je absolventom University of the Arts London Central St. Martin´s. Počas svojho zahraničného pôsobenia spolupracoval s mnohými osobnosťami zo sveta módy a showbiznisu. Bol členom rôznych hodnotiacich komisií, súťaží a svoje skúsenosti zo sveta módy odovzdával aj študentom VŠVU. Richard Rozbora pôsobí v Bratislave, ale jeho aktivity sú aj v zahraničí. Najnovšiu módnu kolekciu pre rok 2016 predstavil vo Viedni na MQ VFW a na Bratislavských módnych dňoch.




Foto: Chriss by nevesta.sk

Svadobné šaty: Rozbora Couture by nevesta.sk 

Modelka: Soňa J./Mix model management 

Vizáž a vlasy: Katarína Zuzulová

Šperky: Ridgways - FUMA veci

Kožúšok: Svadobný salón Soirée


Oficiálne pravidlá sú vám k dispozícii pod týmto odkazom.

 

eva | 16.12.2015, 10:00