Svadba Aďky & Zefa objektívom Vera Foto

"Táto svadba bola pre mňa troška výnimočná, pretože Aďku a Zefa poznám už dávnejšie. Vždy keď je vám svadobný pár bližší, je celý priebeh tohto dňa uvolnenejší a príjemnejší", začína svoje rozprávanie o svadobnom dobrodružstve tohto zaujímavého páru fotografka Veronika Današová.
verafoto_svadba_adka_zef_titulka

Svadba Aďky & Zefa


Márne sme na nich hľadali chybu... No žiadnu sme nenašli. Vyjadrujeme obdiv neveste, ktorá má evidentne vkus. Vybrala si nádherné, dizajnovo čisté svadobné šaty, v ktorých jej krása ešte viac vynikla. Páči sa nám jej jemný mejkap a to, ako doplnkami vyšperkovala svoj look do dokonalosti. Stačila len jemná ozdoba vo vlasoch, závoj a kožúšok ako z editoriálu :) 

Ženícha za jeho outfit tiež musíme pochváliť! Páči sa nám strih obleku, ale hlavne jeho nádherná modrá farba. Biely motýlik mu veľmi pristal. 

Dvojica vo svoj svadobný deň pôsobila naozaj krásne. Nám nedalo, a tak sme od Veroniky, ktorá ich po celý čas mala doslova pod drobnohľadom fotoaparátu, zisťovali niečo viac o tejto zaujímavej dvojici: 

"Aďka a Zef...Zef...Zef..Zef...určite si každý z vás číta to meno znova a znova a rozmýšľa, odkiaľ asi ženích pochádza! Veru, aj ja som sa snažila na to prísť. Zef má chorvátske korene, dámy a páni, čo sa v tomto prípade absolútne vrylo do celej svadby, či už južanskou, krásne snedou pokožkou rodinných príslušníkov alebo štýlom hudby, ktorej tóny sa niesli sálou celý večer." rozpomína si Veronika Današová z Vera Foto na výnimočnosť tejto svadby a vzápätí pokračuje: "Deň začal tradičnými prípravami nevesty v pohodlí domova a hneď po nich sme sa spoločnými silami pustili do portrétov.


Prípravy

verafoto_svadba_adka_zef_svadbobne_20
(Uhádnete, z ktorého svadobného salónu má nevesta svadobné šaty? :)

verafoto_svadba_adka_zef_svadbobne_12

verafoto_svadba_adka_zef_svadbobne_14

verafoto_svadba_adka_zef_svadbobne_16

verafoto_svadba_adka_zef_svadbobne_15

verafoto_svadba_adka_zef_svadbobne_17

verafoto_svadba_adka_zef_svadbobne_13

verafoto_svadba_adka_zef_svadbobne_11

verafoto_svadba_adka_zef_svadbobne_19

verafoto_svadba_adka_zef_svadbobne_10

verafoto_svadba_adka_zef_svadbobne_9

Dvojica vo svoj svadobný deň pôsobila naozaj krásne. Nám nedalo, a tak sme od Veroniky, ktorá ich po celý čas mala doslova pod drobnohľadom fotoaparátu, zisťovali niečo viac o tejto zaujímavej dvojici: 

"Aďka a Zef...Zef...Zef..Zef...určite si každý z vás číta to meno znova a znova a rozmýšľa, odkiaľ asi ženích pochádza! Veru, aj ja som sa snažila na to prísť. Zef má chorvátske korene, dámy a páni, čo sa v tomto prípade absolútne vrylo do celej svadby, či už južanskou, krásne snedou pokožkou rodinných príslušníkov alebo štýlom hudby, ktorej tóny sa niesli sálou celý večer." rozpomína si Veronika Današová na výnimočnosť tejto svadby a vzápätí pokračuje: "Deň začal tradičnými prípravami nevesty v pohodlí domova a hneď po nich sme sa spoločnými silami pustili do portrétov.

Portrétne fotenie

verafoto_svadba_adka_zef_svadbobne_2
verafoto_svadba_adka_zef_svadbobne_3
verafoto_svadba_adka_zef_svadbobne_4
verafoto_svadba_adka_zef_svadbobne_5
verafoto_svadba_adka_zef_svadbobne_6
verafoto_svadba_adka_zef_svadbobne_8
verafoto_svadba_adka_zef1


Fotografka Veronika Današová z Vera Foto by sa rovno mohla stať aj novinárkou, pretože o "svojich" svadbách nám porozpráva vždy veľmi pútavo: "Počasie nám troška neprialo. Bol 17. október a skutočne bolo chladno. Počasiu nepridával ani studený vietor. Avšak Adrianka a Zef pózovali akoby bolo vonku príjemne teplúčko a z fotiek nie je táto prekážka vôbec cítiť. Na fotenie sme mali dosť času a ako správni jedáci sme pred obradom zašli na "hambáč" do nemenovaného FastFoodu:) Dámy a páni, to Vám bola zábava!"


verafoto_svadba_adka_zef17

Svadobný obrad a hostina

verafoto_svadba_adka_zef13
verafoto_svadba_adka_zef14
verafoto_svadba_adka_zef15

verafoto_svadba_adka_zef16



My od Veroniky Današovej vyzvedáme ďalej: A čo samotná svadba? "Chorvátska muzika je vskutku iná ako sú zvyknuté naše slovenské ušká, ale o to bol priebeh svadby unikátnejší." 



verafoto_svadba_adka_zef12

verafoto_svadba_adka_zef11

verafoto_svadba_adka_zef9



"Krájanie torty sa tiež nieslo v duchu jedinečnosti kedy si Zef povedal, že celé horné poschodie nakrája za 10 sekúnd:)" 

verafoto_svadba_adka_zef3


Program bol pre hostí skutočne bohatý, hostia sa zabávali, tancovali, spievali, vykrúcali nevestu a čerešničkou na torte bol neopakovateľný darček pre ženícha a nevestu v podobe "poledance". A nebol by to Zef keby po vystúpení sám neskočil na poledancovú tyč a sám nepredviedol pár skvelých kreacií. Môj objektív vtedy cítil blaho dobrých a vtipných obrázkov:)", raduje sa Veronika a dodáva malý odkaz pre novomanželov:


"Aďka a Zef, ste skvelý pár a ja Vám srdečne ďakujem za dôveru, ktorú ste do mňa vložili!"

verafoto_svadba_adka_zef7
verafoto_svadba_adka_zef8
verafoto_svadba_adka_zef4
verafoto_svadba_adka_zef2
verafoto_svadba_adka_zef5
verafoto_svadba_adka_zef6

verafoto_svadba_adka_zef10


Želáme veľa šťastia novomanželom Aďke a Zefovi!


Zdroj a foto:
Vera Foto
eva | 20.1.2016, 11:00