Zákroky pred svadbou, ktoré by ste mali absolvovať na jar

Väčšina svadieb sa koná v lete alebo na jeseň a každá nevesta sa na svoj veľký deň aj patrične pripravuje. Okrem výberu svadobných šiat si dáva mimoriadne záležať na svojom zovňajšku, aby sa počas svojho najkrajšieho dňa cítila naozaj výnimočne. Pokiaľ sa aj vy práve chystáte na svoju svadbu a chcete na svojom zovňajšku podstúpiť skrášľujúce procedúry, v tomto článku vám poradíme.
lasercenter_clanok_titulka

Od puberty vás trápilo akné a už dávno ste chceli podniknúť niečo proti jazvičkám, ktoré vám odvtedy na tvári ostali? Alebo premýšľate nad trvalým odstránením chĺpkov raz a navždy, no neviete sa rozhodnúť? Ak chcete na vašej svadbe zažiariť, mali by ste vedieť, že na niektoré zákroky je čas práve teraz, na jar, a to z toho dôvodu, že po väčšine z nich je dôležité chrániť ošetrené miesto pred slnečným žiarením, aby sa vám nevytvorili pigmentové fľaky, alebo si vyžadujú dostatom času, aby sa do leta prejavil ich účinok. O možnostiach odstránenia niektorých problémov sme sa poradili so skúsenými odborníkmi na mieste, kde na všetko majú tie najmodernejšie prístroje. Tým miestom je LASERCENTER- Centrum laserovej a estetickej medicíny v Nitre.



1. Nežiadúce chĺpky 

Povedzte 'Zbohom' chĺpkom nad hornou perou, na nohách či v podpazuší... Aj keď poznáme mnoho spôsobov, ako chĺpky odstrániť - holením žiletkou, depilačným strojčekom či voskami, nie sú úplne ideálne. Pokým ten prvý je síce lacný, no musí byť takmer na dennom poriadku, druhý je pomerne bolestivý a holenie depilačným strojčekom tiež nepatrí k najpríjemnejším zážitkom, všetky tri majú niečo spoločné - chĺpky vždy narastú opäť! Pokiaľ sa ich teda chcete zbaviť raz a navždy, riešením je ich trvalé odstránenie - epiláciaJe to pomerne jednoduchý zákrok pomocou profesionálneho medicínskeho lasera. Ošetrenie je potrebné opakovať viackrát podľa toho, aké intenzívne vaše ochlpenie je a o ktoré miesto na tele sa jedná. 



2. Akné

Vedzte, že v tom nie ste sama a problém aknóznej pleti nie je len vaše trápenie. Či už za to môžu vaše gény, hormóny, alebo len prostredie, v ktorom žijeme, akné sa týka veľkej časti populácie. Nakoniec, nás ženy k tomu predurčuje príroda, ktorá nám okrem našej ženskosti nadelila aj isté hormóny, ktoré ovplyvňujú aj stav našej pleti. Ak sa občas objaví nejaká tá vyrážka, je to v pohode, no pokiaľ je akné vážnejšie, prenasleduje vás už celé roky a vy ste už zúfalé z kadejakých procedúr, možno vám pomôžu metódy, ktoré majú k dispozícii moderné laserové centrá. Opäť záleží na aktuálnom stave vašej pleti a podľa toho vám skúsený odborník navrhne napríklad chemický peeling, ošetrenie HydraFacial alebo ošetrenie laserom.


priestory_laser_center_9


3. Celulitída

Podľa výskumov sa týka väčšiny ženskej populácie a má rôzne štádiá - od stavu, kedy je viditeľná iba pri tlaku na kožu, až po nepekný vzhľad "pomarančovej kože", ktorý na sebavedomí ženám naozaj nepridáva. Celulitída sa odstrániť úplne nedá, no jej prejavy sa dajú úspešne potlačiť do úzadia tak, aby boli takmer neviditeľné. V LASERCENTER v Nitre do boja proti vašej celulitíde zapoja buď prístroj na báze rázovej vlny, nazývaný aj "rozbíjač" tuku a celulitídy, X-Wave Expert alebo tzv. „žehličku na celulitídu“, teda ošetrenie prístrojom Smoot Shapes. 

lasercenter_smooth_shapes

4. Skrášlenie a omladenie pleti

Ak chcete pred svadbou vašu pleť rozžiariť, nezabúdajte na pleťové masky. Je ich na trhu naozaj neúrekom - buď ich dostanete v bežných predajniach s kozmetikou alebo si nejakú vitamínovú pleťovú bombu môžete namiešať aj doma, na internete nájdete množstvo receptov. Ak si však chcete dopriať niečo špeciálne a ste milovníčkou luxusu, tak masáž tváre s aplikáciou 24-karátového zlata môže byť výnimočný zážitok, čo poviete?


5. Ošetrenie pleti - Zn. zadané pre svadobné maminy

Aj keď svadba je "vaša" chvíľa, je jedným z vrcholných momentov ešte jednej ženy - vašej mamy. Nič sa síce nevyrovná tomu, keď vás priviedla na svet, no deň, keď vás oficiálne zverí do rúk "cudziemu mužovi", bude aj pre ňu naozaj výnimočný. Ak ju chcete trochu rozžiariť, vezimte ju so sebou! Skrášľovacia medicína má aj pre ňu skvelé ošetrenie - modernú procedúru na komplexné omladenie pleti - 4D lifting. Nepožívajú sa pri ňom žiadne injekcie, len účinná kombinácia štyroch najmodernejších ošetrení laserom. Pokožka tváre, krku a dekoltu sa omladí a vypne a vaša mamina v úlohe svadobnej mamy naozaj zažiari!


Foto: 
LASERCENTER, centrum laserovej a estetickej medicíny Nitra
tina | 11.3.2016, 15:45

Fotogaléria

lasercenter_galeria1lasercenter_galeriapriestory_laser_center_5priestory_laser_center_14priestory_laser_center_6lasercenter_galeria1lasercenter_galeriapriestory_laser_center_5priestory_laser_center_14priestory_laser_center_6lasercenter_galeria1lasercenter_galeriapriestory_laser_center_5priestory_laser_center_14priestory_laser_center_6lasercenter_galeria1lasercenter_galeriapriestory_laser_center_5priestory_laser_center_14priestory_laser_center_6lasercenter_galeria1lasercenter_galeriapriestory_laser_center_5priestory_laser_center_14priestory_laser_center_6