Collistar Ti Amo 500: Jar v znamení ikony

Hovoríte, že kozmetika a autá nejdú dohromady? Odteraz je všetko inak! Collistar miluje Taliansko a po kolekcii "Ti Amo Italia" predstavuje ďalšiu, kde spája ikonického mini autíčko s kozmetikou. Ako? Pozrite sa!
collistar_ti_amo_500_titulka
Či sú to Benátky, Verona, Miláno, Rím, Florencia, ale aj Montalcino... V kolekcii Ti Amo Italia svojimi produktami oslavuje Collistar tie najvýzamnejšie miesta alebo mestá Talianska a teraz na svoju palubu priberá jeden z ďalších, najrozpoznateľnejších symbolov Talianska: Fiat 500!

Od roku 1957 je toto autíčko snom mnohých fanúšikov a odkedy sa jeho nová verzia dostala aj na Slovensko, zapiští po ňom určite nejedna (nielen ženská) dušička. Pretože Fiat 500 nie je obyčajné "vozítko", je to status, ktorý hovorí: Mám štýl, radosť zo života a nadovšetko milujem voľnosť!

Presne taká je aj nová kolekcia od Collistar: TI AMO 500 je limitovaná edícia líčenia, spojenie ocele a vášne, motorov a pocitov, chrómu a farby.

collistar_ti_amo_500_kolekcia
collistar_logo_ti_amo_500


Je to explózia farieb, ženskosti a krásy, ktorá odráža rovnaké hodnoty, ktorými sa preslávil aj inšpiratívny automobil: umenie Pop Art, sladký život a módu. 

Zaujal nás multifunkčný, ktorý možno použiť ako lícenku, očné tiene aj zvýrazňujúci púder TI AMO 500 - STROBING LOOK blusher + eye shadows + highlightercollistar_ti_amo_500_strobing_look_blushereye_shadowshighlighter_pink

Výnimočne ľahká, hodvábna textúra a magická farebnosť paletky umožňuje vytvorenie trendového STROBING vzhľadu, najnovšej techniky líčenia, ktorá využíva hru so svetlom a dodáva pleti dojem rozptýleného jasu, výsledkom čoho je jej perfektná žiarivosť. 

Súčasťou kolekcie sú aj rúže, maskary, očné linky, očné tiene a laky na nechty. Všeto v nádherných žiarivých a odvážnych farbách, napríklad petrolejovo zelená, intenzívna modrá, zlatá či fuksiová. 

Veľmi sa tešíme na lak Gloss Nail Lacquer Gel Effect, ktorý vďaka špeciálnej technológii sľubuje 3D objemový a gélový efekt, žiarivosť a mimoriadnu trvácnosť.

collistar_ti_amo_500_gloss_nail_lacquer_gel_effect_chrome_coral

Skrátka, celá kolekcia priam volá po dobrodružstve v líčení a aj za volantom vášho auta, čo poviete?

Dostupné v sieti parfumérií FAnn.




Zdroj a foto:
FAnn parfumérie
Video:
YouTube
mia | 16.3.2016, 12:00