Nicholas Kirkwood: Skvosty zvané svadobné topánky

Je pár vecí, ktoré sú pre niektorých úplne nepochopiteľné... (Väčšinou do skupiny "niektorí" zaraďujem mužov všeobecne, ale pritrafí sa aj nejaká tá výnimka). To, ako vieme rozprávať o tom, čo sme kde v ktorom výklade videli a to, ako si zdôvodňujeme nutnosť investovať do aktuálnej kolekcie... to dokážeme len my. Veď nakoniec, návratnosť investície v podobe našej spokojnosti je zaručená, no nie???
titulka
Na outfit sa väčšinou pozeráme zhora nadol, no pri takých topánkach, ako od Kirkwooda, sa vám možno stane, že si tvár nositeľky možno ani nevšimnete... Topánky od tohto dizajnéra sú totiž solitérom, ktorý si určite vydobyje svoju pozornosť. Lukáš Čunderlík, znalec topánok, o ňom napísal:  "Nicholas Kirkwood je niečo extra. Tak by som ho charakterizoval. Jeho tvorba topánok je často rozpoznateľná, nielen kvôli jeho typickej šikmej platforme – ktorá ihneď zaujme, ale aj kvôli jeho avangardnosti a interesantnosti. DNA jeho umenia obsahuje abstraktnosť a dekoratívne prvky. V jeho práci vidieť trochu rocku, trochu futurizmu, no tiež sexu a podmanivosti. Jeho topánky sú pre silné ženy s intelektom a sebavedomím, ale sú zároveň jemné a stále ženské."

Súhlasíme! A preto sme pre vás vybrali jeho najkrajšie kúsky, ktoré by si mohla obuť nevesta a dať svojim nohám status "ikonické". Už len do nich vkĺznuť!

Nicolas Kirkwood

kirkwood_1
kirkwood_2
kirkwood_3
kirkwood_4
kirkwood_5
kirkwood_6
kirkwood_7
kirkwood_8
kirkwood_9
Nicolas Kirkwood


Nicolas Kirkwood


Nicolas Kirkwood


Nicolas Kirkwood

Nicolas Kirkwood






Foto:
Nicholas Kirkwood 
eva | 14.8.2017, 17:00