Hayley Paige: Svadobná kolekcia pre (americkú) princeznú

Aj keď sa niekomu môže zdať, že kolekcie svadobných šiat sú "stále také isté", nás nikdy neprestanú baviť a v každej nachádzame niečo nové. Kolekcia mladej návrhárky Hayley, ktorá tvorí pod ochrannými krídlami veľkého amerického producenta svadobných šiat JLM Couture, sa vyznačuje zvláštnou jemnosťou a snovým poňatím modelov, až máme pocit, že ide o promo kampaň k rozprávkovému filmu.
hayley_paige_titulka
Kolekcie svadobných šiat posledných sezón majú jedno spoločné: nevidíme žiadne vyčesané prekomplikované účesy a silný mejkap, práve naopak - nevesta pôsobí úplne uvoľnene, jemne a jej look je jednoduchý, nie však nepremyslený. Ak doplnky, tak len veľmi jemné, aby nenarušili celkový vzhľad. 

Aj aktuálna kampaň k najnovšej kolekcii Hayley Paige pôsobí veľmi sofistikovane - modelka je nalíčená len veľmi jemne a jej rozpustené vlasy s jemnými vlnami majú podtrhnúť jej prirodeznú krásu - krásu nevesty vo svadobných šatách. 

Vidíme, že návrhárka sa pohrala s jemnými detailami, použila najjemnejší materiál, na šaty v jemných odtieňoch od bielej, prírodnej bielej až po ružovú umiestnila ručne našívané krajkové aplikácie, korálkové výšivky a hravé jemné kvietky. 
Modely pôsobia veľmi žensky a vyzdvihujú všetko, čo z nevesty urobí neodolateľnú krásku.



Hayley Paige: Svadobné šaty, kolekcia jar 2016


hayley_paige_bridal_tulle
hayley_paige_bridal
hayley_paige_bridal
hayley_paige_bridal_chiffon_a_line_celestial_beaded_bodice_v_neckline_t_strap_back_full_circular
hayley_paige_bridal_chiffon
hayley_paige_bridal
hayley_paige_bridal
hayley_paige_bridal
hayley_paige_bridal
Hayley_Paige_bridal
hayley_paige_bridal



Foto:
JLM Couture
Video:
YouTube
eva | 29.4.2016, 19:00