Súťaž o chudé bruško už má svoju víťazku!

Počas uplynulých dní ste súťažili o atraktívnu cenu - budete sa môcť dať skrášliť a doladiť postavu do dokonalosti - jedna z vás totiž práve získava poukaz v hodnote 500 Eur v LASERCENTER - Centre laserovej a estetickej medicíny v Nitre!
laser_centrum_sutaz_titl


Počas trvania súťaže mala každá súťažiaca, ak chcela byť zaradená do záverečného žrebovania, splniť súťažnú úlohu, ktorá znela: Napíšte nám najmenej 2 procedúry, ktoré ponúka Lasercenter - Centrum laserovej a estetickej medicíny.


Správnych odpovedí bolo neúrekom. Z množstva procedúr, určených na ošetrenie tváre, ste mohli vybrať napríklad fotorejuvenizáciu, mezoterapiu, Dracula therapy, 3DEEP Termolifting, chemický peeling, frakčný resurfacing, terapiu 24-karátovým zlatom a ďalšie.


Procedúry pre ošetrenie problémových častí na tele:

Hydra Facial, liečba celulitídy, Protége Intima, epilácia laserom, Vanquish a iné.


Lasercenter - Centrum laserovej a estetickej medicíny v Nitre víťazke venuje ošetrenie prístrojom Vanquish ME na odbúranie tuku na brušku neinvazívnou metódou v hodnote 500 Eur!

lasercenter_logo_nove

centrum_text1

Víťazkou sa stáva:


ANDREA SLOBODOVÁ

Andrea vo svojej súťažnej odpovedi z ošetrení vytipovala fotorejuvenizáciu, mezoterapiu a navyše z procedúr pre telo okrem iných napríklad epiláciu laserom. 



GRATULUJEME!


Zároveň ďakujeme všetkým súžťažiacim (a, dámy, predstavte si, boli medzi nimi aj muži!), že sa do súťaže zapojili a tešíme sa na ďalšiu skvelú súťaž!

eva | 9.5.2016, 14:00