Najkrajšie fotografie z Foto dňa podľa Tibora Bubeníka

Každá nevesta sa snaží vyšperkovať svoj outfit do dokonalosti, aby bola na svadobných fotografiách bezchybná. No nakoniec nás, divákov, viac zaujmú a upútajú možno práve nejaké tie nedokonalosti alebo odlišnosti od priemeru. Preto sa aj vy vo svadobný deň počas fotenia odviažte a popustite uzdu voľnosti a fantázii! Nevesta v rifľovej bunde? No a čo! Nevesta s tetovaním? No a čo! Bosá a zašpinená od piesku? O to lepšie! Pretože práve fotografie, ktoré vo vás vyvolajú pocit, že o nich chcete vedieť viac, sú tie na celý život! A také fotky zaujali našich fotografov natoľko, že ich vybrali do Foto dňa s nevesta.sk!
foto_tyzdna_roland_frajka_titulka



Týždeň so svadobným fotografom

Tiborom Bubeníkom


tibor_bubenik_profilovka"Fotografia, ako kreatívne médium ma fascinovala už od útleho veku. Vtedy to boli ešte len nesmelé kroky mladíka s otcovým ruským foťákom. Vážnejšie som sa začal zaujímať o fotenie s príchodom digitálnej éry. V začiatkoch som fotil všeličo, krajinky, makro… Postupne som zisťoval, ktorá oblasť je pre mňa najprirodzenejšia - je to figurálna fotografia. Fotím portréty, skupinové portréty, glamour. Dávam si záležať na spolupráci s modelom, na správnej komunikácii, ktorá je pre mňa jedným z najzásadnejších predpokladov vzniku dobrej fotografie. Svadobná fotografia je kategória sama o sebe. Jedná sa o zachytenie i toho najprchavejšieho momentu, ktorý sa rozptýli v čase a už sa nikdy nevráti. Je to obrovská výzva, samozrejme skúsenosťami a rutinou sú moje výsledky vždy o krok ďalej a ďalej," povedal Tibor Bubeník o sebe a svojich fotografických skúsenostiach. Tibor sa podľa vlastných slov snaží pri každom fotení vytvoriť niečo nové a nevšedné, a aj preto dáva prednosť foteniu v exteriéri, pretože podľa neho poskytuje viac svetelných aj kompozičných možností. 

Uplynulý týždeň hľadal Tibor albumy svadobných fotografov na nevesta.sk a vybral z nich fotografie, ktoré najviac zaujali jeho odborné oko:


Pozrite si najkrajšie Foto dňa s nevesta.sk (1. majový týždeň), ktoré pre vás vybral 

Tibor Bubeník

Foto dňa 2.5.2016 - Jozef Brajer

Autorka fotografie: Jana Eviaková



Foto dňa 3.5.2016 - Attila Tóth
Autor fotografie: Attila Tóth


Foto dňa 4.5.2016 - Miroslava Puchert
Autorka fotografie: Miroslava Puchert



Foto dňa 5.5.2016 - Katarína Žitňanská
Autorka fotografie: Katarína Žitňanská


Foto dňa 6.5.2016 - Jana Eviakova
Autor fotografie: Jozef Brajer



Foto dňa 8.5.2016 - Ľubomír Kasina
Autor fotografie: Ľubomír Kasina



Pečať Foto týždňa s nevesta.sk udeľujeme fotografii Rolanda Frajku

Foto týždňa vyberala a hodnotila Veronika Današová: "Fotka Rolanda Frajku ma zaujala hneď na prvý pohľad svojou dynamickosťou - nie je to štylizovaná póza a to sa mi páči. Je hravá, príjemne farebne ladená, páči sa mi aj osadenie objektov do priestoru. Pre mňa to bola jasná voľba... vyhrala dynamika nad statikou:-)," ohodnotila s úsmevom Foto týždňa Veronika. 


GRATULUJEME!

Foto týždňa 7.5.2016 - Rolanda Frajku

Autor víťaznej fotografie a titulky: Roland Frajka 




Tento týždeň pripadne úloha porotkyne Veronike Današovej, pre ktorú - ako nám sama povedala, je práca jej veľkým koníčkom a preto robí fotky s láskou. 

nevesta.sk uvádza:

"Týždeň s Veronikou Današovou"


Veronika Današová
(Fotografia Veroniky Današovej, ocenená vo 
Foto dňa s nevesta.sk 27.4.2016)





Možno to ešte neviete, ale ak ste svadobný fotograf alebo fotografka, 

Foto dňa s nevesta.sk je tu aj pre vás! 


Ak prihlásite svoje fotografie do Foto dňa s nevesta.sk 
a
vašu fotografiu oceníme, 
môžete získať aj fotoknihu od 

PARTNERA FOTO DŇA S NEVESTA.SK

jstudio_logo_200



Všetko o Foto dňa s nevesta.sk sa dozviete tu.

Chcete mať publikované foto v Časopise Nevesta?

eva | 13.5.2016, 15:00