Svadba à la Kuba

Fotografie Josého Villa a Joela Serrateho sú inšpirované Kubou - zachycujú atmosféru, dobu a romantiku kubánskej kultúry. Fotografie sú v podstate letným svadobným snom, ktorý v nich ožil. Pastelové farby, rozprávkové oblečenie. "Na Kube máte pocit, ako keby ste sa vrátili späť do minulej éry. Autá sú na uliciach zaparkované stále od roku 1950," vysvetľujú fotografi. A my s otvorenými ústami sledujeme tú pestrofarebnú nádheru a prinášame ju aj vám...
titulka_kubanska

Svadba bola síce len hraná, no prostredie a nálada, ktoré z nej dýchali, nenechajú nikoho chladným. "Bolo neuveriteľne ťažké nájsť svadobný interiér, no nakoniec sme našli jeden, ktorý bol inšpirovaný romantickým nádychom Kuby. Tie farby, jedlá, koktaily, cigary, autá, kubánske cementové obklady - to bol okúzľujúci Lombardi House," ozrejmujú José a Joel.









Farby čerstvej mäty, jarnej zelenej, horčicovej a červenej ako vlčí mak - to je svieža paleta a kombinácia, ktorú nájdete v každom dome či kaviarni na Kube.















Jeden z najobľúbenejších kubánskych dizajnových prvkov na svadbe sú vyrezávané drevené kachličkové prestierania, ozdoby s tropickými vtákmi, ručne vyrábané svadobné oznámenia a menu karty a všade veľa, veľa kvetov...






Hostia sa osviežili vlastnoručne pripraveným mojitom s čerstvými cukrovými paličkami, ktoré ku Kube neodmysliteľne patrí. 












Nádherný karibský sen, čo poviete?



Foto: 
José Villa a Joel Serrate
Zdroj:
stylemepretty.com
Katarína Mikulcová | 30.6.2016, 10:00