Svadba s dušou francúzskeho vidieka

Tím amerických fotografov z White Images a Little Gray Station vytvoril nádhernú sériu fotografií inšpirovaných romantickým Francúzskom. Fotografie vás zrazia z nôh a prinútia vaše srdce poskočiť. Nádherná kulisa tvorená prírodou a rustikálnymi priestormi, nevesta ako múza... Nechajte sa uniesť!
france_svadba_titulka

Čarovný areál Deux Belettes v Byron Bay vytvára éterickú atmosféru. Všetko je zasadené do malebného výklenku s výhľadom na ohromujúce prostredie navôkol. 









Svadobné šaty ako utkané z jemných pavučiniek, ľahučké ako pierko. Fazóna je typicky francúzska - s dekorom čipky. Jednoducho dýchajú romantikou... 






Vďaka vlasom učesaným do drdola nádherne vynikne šija nevesty a, samozrejme, odhalený chrbát, ktorý je jediným odvážnym prvkom na svadobných šatách. 














Jedálenský stôl je lemovaný drevenými stoličkami, zdobený sivou štólou a jemnými kvetmi - všetko podčiarkuje francúzsky provensálsky štýl dýchajúci vidiekom. Dramatický efekt vytvára strieborné písmo na čiernych menovkách, ktorý zjemňujú levanduľové kvietky zviazané hodvábnymi stuhami.
















Granátové jablká a hrozno sú vysypané na zašlých strieborných misiach spolu s lahodnými francúzskymi syrmi. Chlieb sa hnetie a pečie vlastnoručne, priamo na usadlosti, v tomto romantickom prostredí.














Nostalgia a šarm francúzskeho vidieka nás úplne dostali... Aj Vás?




Zdroj: 
stylemepretty.com
Katarína Mikulcová | 21.7.2016, 10:20