Niekoľko dobrých rád pre milovníčky slnka

Keďže dávno začal čas letných dovoleniek a večierkov pri bazéne, je nevyhnutné mať vo svojej plážovej taške aspoň jedného pomocníka, ktorý chráni vašu pokožku pred slnkom. Základom zdravého opaľovania sú totiž kvalitné opaľovacie prípravky.
mary_kay_sun_titl

Predtým, ako začnete "chytať bronz":


V prvom rade, milé dámy, je všeobecne známe, že pred slnkom Vás neochránia iba opaľovacie prípravky. Tie slnečné žiarenie nikdy neblokujú stopercentne. Hlavnou zásadou je nevystavovať sa v čase najintenzívnejšieho slnečného žiarenia slnečným lúčom, ale radšej sa zdržovať v tieni pri osviežujúcom ovocnom drinku.


Ďalej je nevyhnutné vybrať si také prípravky na opaľovanie, ktoré obsahujú ochranný faktor SPF (Sun Protection Factor). Opaľovací krém, mlieko, sprej alebo olej nanášajte na kožu v dostatočnom množstve. Odporúčaných je asi šesť kávových lyžičiek prípravku pre dospelého človeka. Prípravky sú síce poväčšine vodeodolné, no treba ich nanášať aj opätovne po kúpaní.

A pre budúce nevesty, ktoré plánujú svadobnú cestu do slnkom zaliatych destinácií, nezabudnite si doma klobúky a do tašky si pribaľte najnovšie vychytávky značky Mary Kay:


Mary Kay® Opaľovací krém s SPF 30 a SPF 50

Tento opaľovací krém je šikovnou a univerzálnou voľbou pre každodenné aktivity. Používanie ochranného faktoru 30 je vhodné na pravidelnú ochranu tváre a pokožky tela. SPF 30 zachytáva 97 % UV žiarenia a SPF 50 zachytáva 98 % UV žiarenia. Oba poskytujú pokročilú ochranu pred slnečným žiarením a zabraňujú predčasnému starnutiu pleti. Vyšší stupeň ochrany je vhodný počas dlhšieho pobytu na priamom slnku alebo vo vyšších nadmorských výškach. Opaľovacie krémy poskytujú intenzívnu UVA aj UVB ochranu a odolnosť voči vode si udržia až po dobu 80 minút.

mary_kay_opalovaci_krem_s_spf_50_150

Mary Kay® Jemné samoopaľovacie mlieko

Je určený pre všetkých, ktorí by si radi užili bronzové opálenie, ale majú veľmi citlivú pleť alebo sa priamemu slnku radšej vyhýbajú. Samoopaľovacie mlieko zaistí to najbezpečnejšie opálenie. Zanecháva pokožku jemnú, hladkú a hydratovanú. Tento ľahký nemastný krém sa rovnomerne aplikuje a rýchlo sa vstrebáva, preto sa farba nezotiera. Opálený vzhľad vytvorí už za jeden týždeň. Je vhodný na telo aj tvár


Mary Kay® Regeneračný gél po opaľovaní 

Ľahučký a chladivý modrý gél obsahuje upokojujúce rastlinné výťažky bohaté na antioxidanty. Regeneruje pokožku a dopĺňa dôležitú vlhkosť, ktorú pôsobením vlhka a vetra stratila. Zanecháva pokožku hydratovanú, hebkú a sviežu.
Mary Kay - regeneračný krém po opaľovaní


Dámy, užite si slniečko v zdravom množstve, aby bola vaša pokožka stále zdravá a krásna!




Foto:
Mary Kay
Katarína Mikulcová | 20.7.2016, 10:00

Fotogaléria

mary_kay_jemne_samoopalovacie_mliekomary_kay_opalovaca_krem_so_spf_30mary_kay_opalovaci_krem_s_spf_50mary_kay_jemne_samoopalovacie_mliekomary_kay_opalovaca_krem_so_spf_30mary_kay_opalovaci_krem_s_spf_50mary_kay_jemne_samoopalovacie_mliekomary_kay_opalovaca_krem_so_spf_30mary_kay_opalovaci_krem_s_spf_50