Taťána & Ondřej: Na dátum 30.6.2016 nikdy nezabudneme!

"Zdravíme všechny, po uplynutí pár dní od našeho krásného dne, jsme stále plni dojmů a nezapomenutelných zážitků, a tak jsme se rozhodli ještě dodatečně touto formou poděkovat všem skvělým lidem, kteří se podíleli na tak krásné oslavě života a lásky, jakou pro nás naše svatba byla," napísala Taťána k zverejneným záberom z ich svadby.
kucharova_brzobohaty_titulka

Známa a úspešná modelka, Miss ČR a Miss World z roku 2006, Taťána Kuchařová povedala konečne "Áno" svojmu partnerovi, hudobníkovi a skladateľovi Ondřejovi Brzobohatému, teraz už Gregorovi. Dvojica sa nedávno so svojimi fanúšikmi podelila o svoje svadobné fotografie. 


Svadba sa konala 30. 6. 2016 za veľkej (no musíme povedať, že nie práve príjemnej) pozornosti médií. Želaním snúbencov totiž bolo, aby si svoj veľký svadobný deň užili v súkromí, len v spoločnosti najbližších, čo vyvolalo v bulvári veľké haló a okolo ich svadby sa potom rozpútala priam mediálna naháňačka. Práve kvôli lovcom fotografií zo svadby si museli najať 5-člennú ochranku.

kucharova_brzobohaty_svadobny_obrad

No napriek všetkému nepríjemnému sa šťastne vzali a podľa fotografií si svoju svadbu evidnetne užívali. Taťána bola krásna nevesta, zvolila zaujímavo riešené svadobné šaty, ktoré jej prepožičali krehký výzor, čo ešte podčiarkla svojím lookom - na fotografiách vidíme takmer nahý mejkap vlasy upravené vo voľne spustených vlnách. Nevesta mala na hlave venček s kvietkami a závoj.

Ženích, povestný svojím elegantným štýlom obliekania a galantým správaním, mal oblečený svadobný oblek s vestou v kráľovskej modrej farbe, ktorý sa k farbe svadobných šiat nevesty dokonale hodil. Ako doplnok zvolil k obleku aj motýlika v prírodnej bielej a hnedé topánky. 

Novomanželom, Taťáne Kuchařovej Gregorovej & Ondřejovi Brzobohatému Gregorovi želáme do spoločného manželského života veľa šťastia a lásky!



kucharova_brzobohaty_torta


Pripájame vyjadrenie páru k ich svadobným fotografiám v originálnom znení:

"Zdravíme všechny, po uplynutí pár dní od našeho krásného dne, jsme stále plni dojmů a nezapomenutelných zážitků, a tak jsme se rozhodli ještě dodatečně touto formou poděkovat všem skvělým lidem, kteří se podíleli na tak krásné oslavě života a lásky, jakou pro nás naše svatba byla. Obzvlášť potom fenomenálnímu Barmanovi, Petrovi Hurtovi, jehož barmanská show neměla obdoby. Dál všem kapelám, které na ni vystupovali včetně skvělé cimbálky z Mikulova a jejímu primášovi, panu Jiřímu Vrbkovi, stylové kapele Sunny Swing Quintet s úžasnou zpěvačkou Adélkou Zejfartovou, potom fantastické kapele Terne Čhave, no a samozřejmě DJovi s tím nejlepším funky playlistem ever, Michaelovi V. V neposlední řadě bychom ještě s neodeznívajícím záchvěvem extáze na našich chuťových pohárcích rádi poděkovali panu Jaroslavu Sapíkovi s rodinou, kteří pro nás připravili raut, jenž náš milovaný kněz, Romuald Rob trefně označil, jako nebe v hubě. Dále Petrovi Marcinčákovi za neobyčejně skvělá vína z jeho vinohradu. Moc bych chtěla také poděkovat Ivaně Tokárské, Ivaně Mentlové, Jitce Matouškové, Katce z Bomtonu, Kamilovi Příhodovi, Heleně Szmigielové, Ivoně Horváth Souralové a hotelu Alchymist Prague Castle Suits a hotelu Alchymist Nostic.
Zásluhou nejenom těchto lidí, kteří se stali součástí našeho krásného dne, na datum 30.6.2016 nikdy nezapomeneme. Děkujeme! T&O"




Foto: Helena Szmigielová
eva | 14.7.2016, 12:00

Fotogaléria

kucharova_brzobohaty_svadba9kucharova_brzobohaty_svadba7kucharova_brzobohaty_svadbakucharova_brzobohaty_svadba8kucharova_brzobohaty_svadba1kucharova_brzobohaty_svadba6kucharova_brzobohaty_svadba2kucharova_brzobohaty_svadba3kucharova_brzobohaty_svadba4kucharova_brzobohaty_svadba5kucharova_brzobohaty_svadba9kucharova_brzobohaty_svadba7kucharova_brzobohaty_svadbakucharova_brzobohaty_svadba8kucharova_brzobohaty_svadba1kucharova_brzobohaty_svadba6kucharova_brzobohaty_svadba2kucharova_brzobohaty_svadba3kucharova_brzobohaty_svadba4kucharova_brzobohaty_svadba5kucharova_brzobohaty_svadba9kucharova_brzobohaty_svadba7kucharova_brzobohaty_svadbakucharova_brzobohaty_svadba8kucharova_brzobohaty_svadba1kucharova_brzobohaty_svadba6kucharova_brzobohaty_svadba2kucharova_brzobohaty_svadba3kucharova_brzobohaty_svadba4kucharova_brzobohaty_svadba5kucharova_brzobohaty_svadba9kucharova_brzobohaty_svadba7kucharova_brzobohaty_svadbakucharova_brzobohaty_svadba8kucharova_brzobohaty_svadba1kucharova_brzobohaty_svadba6kucharova_brzobohaty_svadba2kucharova_brzobohaty_svadba3kucharova_brzobohaty_svadba4kucharova_brzobohaty_svadba5kucharova_brzobohaty_svadba9kucharova_brzobohaty_svadba7kucharova_brzobohaty_svadbakucharova_brzobohaty_svadba8kucharova_brzobohaty_svadba1kucharova_brzobohaty_svadba6kucharova_brzobohaty_svadba2kucharova_brzobohaty_svadba3kucharova_brzobohaty_svadba4kucharova_brzobohaty_svadba5kucharova_brzobohaty_svadba9kucharova_brzobohaty_svadba7kucharova_brzobohaty_svadbakucharova_brzobohaty_svadba8kucharova_brzobohaty_svadba1kucharova_brzobohaty_svadba6kucharova_brzobohaty_svadba2kucharova_brzobohaty_svadba3kucharova_brzobohaty_svadba4kucharova_brzobohaty_svadba5kucharova_brzobohaty_svadba9kucharova_brzobohaty_svadba7kucharova_brzobohaty_svadbakucharova_brzobohaty_svadba8kucharova_brzobohaty_svadba1kucharova_brzobohaty_svadba6kucharova_brzobohaty_svadba2kucharova_brzobohaty_svadba3kucharova_brzobohaty_svadba4kucharova_brzobohaty_svadba5kucharova_brzobohaty_svadba9kucharova_brzobohaty_svadba7kucharova_brzobohaty_svadbakucharova_brzobohaty_svadba8kucharova_brzobohaty_svadba1kucharova_brzobohaty_svadba6kucharova_brzobohaty_svadba2kucharova_brzobohaty_svadba3kucharova_brzobohaty_svadba4kucharova_brzobohaty_svadba5kucharova_brzobohaty_svadba9kucharova_brzobohaty_svadba7kucharova_brzobohaty_svadbakucharova_brzobohaty_svadba8kucharova_brzobohaty_svadba1kucharova_brzobohaty_svadba6kucharova_brzobohaty_svadba2kucharova_brzobohaty_svadba3kucharova_brzobohaty_svadba4kucharova_brzobohaty_svadba5kucharova_brzobohaty_svadba9kucharova_brzobohaty_svadba7kucharova_brzobohaty_svadbakucharova_brzobohaty_svadba8kucharova_brzobohaty_svadba1kucharova_brzobohaty_svadba6kucharova_brzobohaty_svadba2kucharova_brzobohaty_svadba3kucharova_brzobohaty_svadba4kucharova_brzobohaty_svadba5