Spečatenie lásky na celý život

Je naozaj náročné, nájsť v dnešnej dobe skutočnú lásku – človeka na celý život. Všetci, bez rozdielu veku či pohlavia, všetci chceme byť milovaní. Každý raz stretne v živote lásku na celý život. Toho, s ktorým by chcel ostať navždy. Keď skutočná láska vyústi v spečatenie vzťahu a zanie "vezmeš si ma?", je to nádherný okamih. My vám prinášame galériu fotografií neviest, ktoré sa v tento vzácny moment pochválili svojimi zásnubnými prsteňmi.
titulka

vydas_sa
Emócie, potrebu lásky, a túžbu byť s človekom, ktorému na nás záleží v sebe len tak ľahko neumlčíme. Nezáleží na našom postavení, pohlaví, či záľubách, pretože na konci dňa sme všetci len ľuďmi, stvorenými  na to, aby nás niekto miloval, rešpektoval a v bezpečnom objatí nám dal pocit, že na nás záleží a že sme stvorení jeden pre druhého.

engagementringselfieshaylynwoolf

32amazingengagementringselfiescarizzaroselarge

32amazingengagementringselfieskrysminorlarge

32amazingengagementringselfiesnicolewrightlarge

engagementringselfiealyssagarcia

Mohlo by vás ďalej zaujímať:

prstene_hodne_princeznej
Zásnubné prstene hodné princeznej


engagementringselfieashlanbbishop

engagementringselfiekateloftus

budes_v_dobrom_aj_v_zlom

engagementringselfiekatiecimmino

engagementringselfiekimberlykral

engagementringselfiemarylou

engagementringselfiemichellemonroe

Tak hľadáme - keď sa nedarí zúfame, skúšame, potom sa zas vzdávame, neskôr znova vstávame a po neúspešných pokusoch presvedčíme samých seba o tom, že niektorí ľudia jednoducho asi neboli stvorení pre lásku a my patríme medzi nich. Zatrpkneme, hneváme sa na svet, na ľudí, na život... 

Ona a on boli na tom rovnako. Vždy videli okolo seba tie šťastné dvojice, tváre spokojných ľudí, chceli sa medzi nich zaradiť, ale akosi vždy na ceste, ktorou kráčali, zablúdili. Hnevali sa na svet, nechápali prečo sa im nedarí. Veď chceli len niekoho, kto by ich miloval. A potom sa zrazu stretli. V banálnej situácii, na obyčajnom mieste. 

Láska si ich nakoniec naozaj našla a ONA teraz nosí PRSTEŇ, ktorý jej ON daroval Z LÁSKY.

engagementringselfiemorgannelligan
engagementringselfiebethaniabaray

engagementringselfiebrandimilloy

engagementringselfienatalieannevanessen

engagementringselfiesarahelizabethdewey

engagementringselfieniccmonte
stanes_sa_mojou_zenou

engagementringselfiesrounddoublehalo

engagementringselfieemilyjenny

engagementringselfieericaespana

engagementringselfiegabbycardengas

Láska na celý život existuje aj dnes. Dobrý vzťah môže vydržať desaťročia, doslova celý život – odkazuje odborníčka. Jeho hodnotu a význam najväčšmi pocítite vtedy, keď sa vám prestáva dariť, strácate životnú istotu, napríklad pri dlhotrvajúcich zdravotných problémoch, pri strate zamestnania alebo v starobe. Vtedy vám veľmi pomôže práve pocit, že nie ste na svoje starosti sami, ale máte niekoho, o koho sa môžete oprieť. Partner vám prejaví pochopenie, povzbudí aj pohladí. Vo dvojici sa všetko ľahšie znáša. Preto sa oplatí budovať si takýto vzťah, investovať doň seba a svoj čas. 

engagementringselfiechacosandchanelblog

engagementringselfiejensophiac

engagementringselfiejordanhieshetter

engagementringselfiejordanneslund

engagementringselfiekateland79





FOTO
brides
Žaneta Levická | 10.8.2016, 14:00