Svadobné obúčky z karbónu? Prečo nie?

Na prvý pohľad vyzerajú nezvyčajne a možno trochu záhadne. No na druhý pohľad odhalíte ich výnimočnosť... Čierna nepatrí práve k farbám šťastia, no v kombinácii s drahými kovmi alebo kameňmi nadobudne vznešenosť. Po platinových obrúčkach prichádzajú nemeckí šperkári s novým materiálom - karbónom, ktorý je v šperkárstve dosť neobvyklý. Zaujme aj vás?
fischer_obrucky_titulka
Vďaka svojim vlastnostiam zaujme možno viac pánov, no vďaka krásnym dizajnovým efektom, ktoré vytvára v súhre so zlatom či diamanatmi, určite očarí aj dámy. Karbón je produktom našej "hightech" doby - vyniká svojou stabilitou, odolnosťou voči chemikáliám či zmenám teplôt.
Ďalším podstatným znakom tohto materiálu je, že je neporovnateľne ľahší ako ostatné, v klenotníctve obvykle používané drahé kovy.


Kolekcia svadobných obrúčok s karbónom: FischerCarbon®


Ak by sme mali opísať túto kolekciu, určite by sme im pripísali schopnosť na seba upútať. V kombinácii so zlatom v odtieňoch žltej až po červenú, paládiom či platinou, so vsadenými diamantami, rozohrajú svoju hru na dokonalosť svadobnej obrúčky.

Pokiaľ sa opýtate partnera, čo je karbón, určite sa neubráni asociácii s dobrodružstvom, rýchlymi autami, jazdcami F1 a dravosti. Preto ak váš partner športuje, alebo má profesiu, ktorá ho vyčleňuje z davu, obrúčky z karbónu ho určite vystihnú.

 




















Vyberáte svadobné obrúčky alebo prstene?

Pozrite si výrobcov obrúčok alebo zásnubných prsteňov.















Ďalej by vás mohlo zaujímať:

11 vecí, ktoré naozaj NEROBTE počas svadobného dňa
Zásnubné prstene hodné princeznej







Foto:
FischerTrauringe
eva | 17.8.2016, 10:00