Svadobné šaty Zuhair Murad 2017

Svadobná elita medzi návrhármi, Zuhair Murad, prišiel s novou kolekciou svadobných šiat Jar 2017, ktorá ako vždy srší okázalosťou a rafinovanosťou. Tradične dokonalé haute couture sa tu prelína s moderným prevedením a vízia elegancie je zakorenená v každom detaile. Nečudo, veď krajčíri, dizajnéri i módni špecialisti tejto značky v harmónii so samotným návrhárom sú brilantnými remeselníkmi a spoločným úsilím vytvorili zo značky symbol neopakovateľného luxusu. Neveríte? Nová kolekcia vás o tom určite presvedčí, stačí sa na ňu pozrieť!
paris_fashion_zuhair_muradd1835abf204948c089bb023bb7d5b892


Tisíce hodín obetavej práce a niekedy aj dvakrát toľko, len aby boli šaty bezchybné - pohybujúce sa na vlnách kreativity i haute cauture techniky, niekde medzi snom a realitou, prinášajúce pôvab aj pohodlnosť. Áno, všetky tieto kritéria sú výsadou značky Zuhair Murad. Jeho tvorba je povestná výnimočnými a doslova až výpravnými modelmi, bohatými výšivkami a naozajstným luxusom.



Zuhair Murad: Kolekcia Jar 2017

V kolekcii Jar 2017 sa Murad ako vždy zameral na vyšívané detaily, presvietné tkaniny a dôraz kládol na zvýraznenie pásu. Pre tradičnejšie nevesty vytvoril objemnejšie balónové sukne s vyšívaným korzetom a trblietavými detailmi. Na druhej strane, pre nevesty, ktoré hľadajú zmyselnosť, vytvoril ľahké šaty zo sieťoviny a čipky, ktoré viac odhaľujú ako zahaľujú. 

Dôraz na detail je výsledkom dlhoročnej tradície a starostlivého dôrazu na remeselnú zručnosť (tzv. "savoir-faire"), ktorá dotvára maximálny zážitok z elegancie. Na prvý pohľad vás okamžite upúta rafinované strihové prevedenie neprehliadnuteľné zdobenie, lebo presne to sú špecifické atribúty štýlu Zuhaira Murada. 


Laeticia

Predstavenie kolekcie Zuhaira Murada pre jeseň-zima 2015/16 v Paríži si môžete pozrieť tu.
Svadobnú kolekciu Zuhaira Murada pre rok 2016 si môžete pozrieť tu.

Latyoa

Layana

Ďalej by vás mohlo zaujímať:


Nurit Hen: Svadobná kolekcia White Heart 2016
Anna Campbell: Svadobná kolekcia Gossamer 2016

Lena

Leona

Nájdite si svoje vysnívane svadobné šaty v katalógu firiem:

Svadobné šaty

Lexie

Lexie with overskirt

Libby

Lilly

Lissandra

Lucinda

Zdroj:
zuhairmurad.com
Titulná fotografia: AP/SITA (Fotografia z prehliadky Zima 2015/2016 v Paríži)
Katarína Mikulcová  | 8.9.2016, 10:00