Kolekcia pre družičky plná farieb!

Hľadáte ideálne družičkovské šaty? Impression prichádza s hravými farbami, dramatickými detailmi a rafinovanými strihmi, ktoré dokonale vyzdvihnú vaše krivky. Šaty cez jedno rameno, bez ramienok, pre milovníčky výstrihov či bez výstrihu, extravagantné alebo jednoduché, ako stvorené na špeciálne príležitosti, akými svadba bezpochyby je. Nebojte sa predviesť váš jedinečný štýl!
titulka_impresion_druzicky

Impression: 30 rokov na módnom trhu

Značka Impression je na svadobnom trhu známa už od roku 1986, kedy boli v malej kancelárii v americkom Houstone navrhnuté úplne prvé svadobné šaty. Od toho momentu boli odevy tejto značky známe po celej krajine. Dizajnéri boli poháňaní vášňou pre dizajn a značka čelila mnohým prekážkam, napriek tomu sa však postupne vypracovali na svadobnú módnu špičku. Dnes sa venujú návrhom svadobných šiat, šiat pre družičky a šiat na rôzne výnimočné príležitosti.


Najnovšia kolekcia šiat pre družičky predstavuje kokteil neprekonateľnej elegancie a sladkého dievčenského pôvabu. Ponúka širokú škálu dĺžok, strihov a farieb, od tradičných až po jedinečné. Ich výsadou je prirodzeným spôsobom so štipkou rafinovanosti zvýrazniť to, čo je na žene krásne. Dizajnéri použili najjemnejšie kvalitné tkaniny vrátane tylu, hodvábu, šifónu, žoržetu, saténu, taftu a jemnej čipky. Kolekcia zahŕňa odvážne aj konzervatívne modely, inšpirované štýlom svetových celebrít. Na vás, milé družičky, je už len nájsť tie pravé! 






Ďalej by vás mohlo zaujímať:

5 farebných tipov: Družičky v pastelových farbách
Jesenná kolekcia BHLDN pre družičky
Výnimočné svadobné ozdoby: Pocta všetkým múzam
Šperkárka Lucia Štofej: Tvorím šperky s nádychom elegancie zašlých čias























Šaty pre družičky nájdete aj v našom katalógu firiem:

Svadobné šaty
Spoločenské šaty














Ktoré farby a strihy si vás získali? Nás nadchli terakotové modely z titulky!




Zdroj:
impressionbridal
Katarína Mikulcová | 3.11.2016, 15:45