Svadobné šaty Romona Keveža: Óda na Paríž

Inšpiráciou tejto kolekcie svadobných šiat bolo ročné obdobie - jar. Krásne okvetné lístky, svieži závan jarnej záhrady - to sú akcenty, ktoré si vás okamžite získajú. Kolekcia plná fantastických kvetov veľkých ako samotný veľký deň "D". To však nie je všetko... Dizajnérku inšpirovala hlavne krása Paríža. Preto tomuto mestu vzdáva hold aj v názve kolekcie. Ponorte sa spolu s nami do mesta svetla a lásky s úchvatnými siluetami a fascinujúcou paletou farieb!
titkeveza3
Romona Keveža je newyorská módna dizajnérka, ktorá sa na módnom trhu pohybuje od roku 1999. Romona sa od začiatku sústredila na tvorbu svadobných kolekcií. Časom sa z nej stala jedna z najuznávanejších svadobných značiek na trhu. V roku 2005 vznikla línia "Legends Romona Keveža", inšpirovaná legendárnymi módnymi ikonami, ako sú Grace Kelly, Jacqueline Kennedy a Audrey Hepburn. Dnes má táto značka 170 luxusných obchodov po celom svete. V Európe má svoje zastúpenie v Londýne

Podľa magazínu Vogue je značka ženská, sofistikovaná a luxusná, preto oblieka tie najznámejšie hviezdy na najprestížnejšie udalosti, ktoré sa odohrávajú na červenom koberci. Hollywoodski návrhári ticho závidia, pretože Romona oblieka jedny z najkrajších a najvplyvnejších žien: Angelinu Jolie, Kate Hudson, Sofiu Vergara, Kendall Jenner, Taylor Swift, Oprah Winfrey a mnoho ďalších. 


Romona Keveža: Kolekcia Jar 2017


Je plná spletitých detailov a decentných, no luxusných prvkov. Oproti tradičným svadobným krémovým a bielym šatám prichádza dizajnérka s neočakávanými pastelovými odtieňmi. Opulentná organza, balónové sukne a nariasené korzety s jemnými kaskádami kvetov - to sú poznávacie znamenia aktuálnej kolekcie.


"Teplomilné" nevesty, tešte sa! Šaty sú vyrobené z piatich vrstiev - krepového hodvábu, talianskeho hodvábu, žakárovej organzy, chantliskej čipky a talianskej čipky Reticella. Ony jednoducho rozkvitnú priamo na vás a vy rozkvitnete spolu s nimi! 




Celá kolekcia je inšpirovaná duchom a silou Parížanov. Prvá polovica sa skladá z moderných minimalistických siluet s asymetrickými výstrihmi a čistými tvarmi. Ako celok majú šaty ten správny nádych čistoty až purizmu. Kolekcia je tiež obohatená o farebné ružové a fialové svadobné šaty s motívom popínavých kvetov. Tu dominuje široká sukňa motívy kvetov pripomínali akvarely, čo šatám dodalo nádych prepracovanosti. 

Toto sú naozaj šaty pre princezné! My by sme si vybrali hneď niekoľko modelov. A čo vy?


Ďalej by vás mohlo zaujímať:






















Zdroj:
Romona Keveza

Katarína Mikulcová  | 17.10.2016, 14:15