Francesca Miranda: Koketná ženskosť skrytá vo svadobných šatách

Kolumbijská dizajnérka vytvorila naozaj extra kolekciu. Jej šaty sú oslavou ženskosti v tej najlepšej kvalite. Pri každom jednom modeli sa inšpirovala ženami, ktoré v nej počas života zanechali stopu, a vnímala ich ako výnimočné. Na svoje si prídu nevesty, ktoré obľubujú minimalizmus, moderný štýl, ale aj obdivovateľky pozlátka a lesku. Veď posúďte samy!
cla7umoxaaadj8yjpglarge

Francesca Miranda 

Vyrastala obklopená umením, vášňou a dobrým vkusom. Otec ju zasvätil do tajov španielskej, talianskej a britskej kultúry, a vtedy sa zamilovala do módy a štýlu. Jej matka, baletka, ju naučila disciplinovanosti, odhodlaniu a prízvukovala jej, aby vždy hľadala krásu v jednoduchosti. Francesca často spomína, že nádherné tkaniny na výrobu prvých šiat jej pomáhal vyberať otec, pričom cestovali do vzdialených miest, ako bol Paríž. 

Jej módna kariéra sa začala 30. augusta 1995 o 15:00. V ten istý deň jej však boli dopriate až dve radosti. Okrem toho, že jej pánska kolekcia plná farieb a podmanivosti ohúrila pozornosť kritiky, zároveň rodila svoju tretiu dcéru Sofiu. Naozaj výnimočný deň...

Dnes značka zahŕňa ženskú a mužskú módu, interiérový dizajn, svadobné šaty a ešte oveľa viac... Francescin krátkodobý cieľ je však jasný: skrášliť svet dizajnu, aby v jej modeloch ožívali sny všetkých.



Francesca Miranda: Kolekcia Fall 2017


Alice

Výraznou črtou kolekcie sú hlboké výstrihy, čipkové aplikácie, perlové akcenty a dokonca kryštáliky Swarovski. Veľmi romantickým dojmom pôsobia modely, ktoré zdobia ručne vytvorené nášivky kvetov a motýľov. Súčasťou kolekcie sú aj glamour modely so zlatým francúzskym čipkovaným živôtikom a zlatou organzou. Nemenej výrazné a "vyčnievajúce z radu" sú svadobné šaty s modrou kvetinovou potlačou a nášivkami. 

Šaty sú ušité z kvalitných tkanín, ako sú organza a hodváb, sú použité vo viacerých vrstvách do nadrozmerných sukieň, použitím organzy a tylu. Táto kolekcia je naozaj radostnou oslavou všetkých žien (a všetkých neviest) v celej svojej kráse! 

Ariel

Ďalej by vás mohlo zaujímať:


Svadobné šaty Jordi Dalmau: Pocta svetovým maliarom
Rosa Clará 2017: Svadobné šaty, ktoré unikajú všednosti...
Svadobné šaty Romona Keveža: Óda na Paríž
Marchesa 2017: Kolekcia inšpirovaná rozprávkovou záhradou

Belleveil

Colette

Šaty, ktoré ste si vysnívali, nájdete v našom katalógu firiem:


Svadobné šaty


Esmeralda

Fiona

Flora

"Každá žena by sa mala vydávať v šatách, v ktorých sa cíti krásna a sebavedomá."

Francesca Miranda

Jasmine

Mia

Nala

Tiana

Ktoré šaty si vás získali?



Zdroj:
Francesca Miranda
Katarína Mikulcová | 8.11.2016, 09:00