86-ročná pôvabná nevesta Millie: Láska kvitne v každom veku!

Na lásku nikdy nie je neskoro a Millie Taylor-Morrison je toho dôkazom! S 85-ročným Haroldom Morrisonom sa vzali 16. októbra v New Jersey pred zrakmi 200 ľudí. Okamžite si vďaka internetu získali pozornosť tisícok ľudí. A my sme zostali v nemom úžase, ako neuveriteľne Millie vyzerala vo fialových svadobných šatách, ktoré si sama navrhla!
titulmilie
Millie a Harold sa poznajú už dlhé roky. Harold bol dokonca hosťom na jej prvej svadbe v roku 1952. Neskôr na seba stratili kontakt. V roku 1992, po 42 rokoch manželstva, Millie ovdovela. Útechu našla v Bohu, chodila do kostola, kde sa znovu stretla s Haroldom. "Veľmi sa mi páčil. Páčilo sa mi, ako sa oblieka, bol upravený a to mám na mužoch rada," s úsmevom povedala Millie pre magazín InStyle.

Harold však neskôr ochorel a bola to práve Millie, kto mu ponúkol pomoc. "Opýtala som sa ho, či by radšej nechcel bývať so mnou, aby nemusel ísť do domova dôchodcov. S radosťou súhlasil," tvrdí Millie.



Po roku sa Harold uzdravil a spolu s Millie sa rozhodli, že sa vezmú. Bolo pre nich dôležité byť párom aj v očiach Božích. Svadba bola plná emócií. Keď Millie kráčala uličkou k oltáru, Harold nezadržal slzy... Ako vraví vnučka Millie: "Nie je to typický príbeh, väčšina babičiek sa na sklonku života lásky vzdá. Je úžasné vidieť, ako sa títo dvaja milujú. Ich svadba bola nádherná."



Nevestine svadobné šaty boli netypické - fialové. Millie totiž zbožňuje fialovú a levanduľovú farbu. Šaty po ušití celkom zodpovedali jej predstavám. 


Niekoľko dní po svadbe Millie povedala, že je šťastnejšia ako kedykoľvek predtým. Skutočnosť, že vyzerá skvele, sa jednoducho nedá prehliadnuť. Vďačí za to zdravému životnému štýlu: "Nikdy som nepila ani nefajčila. Snažila som sa dodržiavať zdravú životosprávu a žiť aktívne," uviedla nevesta.


Millie a Haroldovi želáme krásny spoločný manželský život!


Zdroj:
instyle.com
huffingtonpost.com
Katarína Mikulcová | 25.11.2016, 10:15