Svadobné šaty Roz la Kelin: Najvyššia forma umenia

Ochrannou známkou tejto austrálskej svadobnej dizajnérky akoby bola luxusná dokonalosť. Ovláda totiž umenie dokonale zvýrazniť siluetu ženy. Modely svadobných šiat sú kombináciou kvalitných tkanín, textúr a precíznych povrchových úprav, ktoré esteticky zdôrazňujú a zároveň minimalizujú ženské krivky. My sme sa zamerali na kolekciu Pearl 2016, ktorá je doslova umeleckým dielom zosobňujúcim príbeh lásky.
1396957_1068705213150844_7227461754579810138_o

Roz la Kelin

je austrálska módna značka, ktorá okrem svadobných šiat navrhuje aj šperky. Dizajnérka, ktorá sa za značkou skrýva, sa na módnom trhu pohybuje už od roku 1963, pričom sú pre ňu príznačné kolekcie svadobných šiat výnimočnej kvality a precízneho remeselného spracovania. Zaujímavosťou je, že navrhuje aj kolekciu určenú výhradne pre plnšie postavy - "Glamour Plus"


Roz la Kelin: Kolekcia Pearl

Kolekciu ozvláštňujú jedinečné vzory a jemné detaily, ktoré tvarujú siluetu nevesty. Dizajnérka do šiat vnáša osobnú identitu a svoje know-how. Ponúka širokú škálu módnych prvkov, ktoré jednotlivé šaty špecifikujú - od romantických, nadčasových až po moderné a extravagantné dizajny. Šaty z kolekcie Pearl dýchajú tradíciou, sú elegantné, sofistikované, určené pre nevestu, ktorá chce svadobný deň osláviť vo veľkom štýle. Majú krásne zdobené korzety a z farieb prevláda klasická biela a slonovinová, takže nevesty isto nájdu to, čo hľadajú. Dizajnérka touto kolekciou jednoznačne udrela klinec po hlavičke!

Absinthe

Absinthe2


Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Svadobné šaty Jordi Dalmau: Pocta svetovým maliarom
Rosa Clará 2017: Svadobné šaty, ktoré unikajú všednosti...
Svadobné šaty Romona Keveža: Óda na Paríž



Absinthe3

Fallow


Vysnívané svadobné šaty nájdete v našom katalógu firiem:

Svadobné šaty


Fallow2

Fern

Fern2

Henna

Liberty

Lyric

Olive

Onyx

My už sa tešíme na jarnú kolekciu 2017! Aj vy?


Zdroj:
Roz La Kelin
Katarína Mikulcová | 7.11.2016, 14:00