Isabelle Armstrong: Svadobné šaty plné života, lásky a romantiky...

Jarná kolekcia tejto newyorskej dizajnérky je oslavou moderných neviest, ktoré nekladú medze svojej predstavivosti a neboja sa prezentovať svoju individualitu. Veď móda je bezmedzná... Isabellina kolekcia zahŕňa nekonečné možnosti strihov, línií a ozdobných aplikácií. Pracuje s európskymi textíliami a tvorí vlastné výšivky, ktoré pôsobia inovačne a zároveň nadčasovo. Každý model je niečím výnimočný. Presvedčte sa!
tit_armstrong2

Isabelle Armstrong

Na svadobnom trhu je známa už od roku 2013. Isabelle Armstrong je v skutočnosti návrhárkin pseudonym, vlastným menom sa volá Remy Quinones. K vytvoreniu svadobnej značky ju viedla obrovská túžba tvoriť krásne svadobné šaty, ktoré splnia očakávania neviest, hľadajúcich šaty svojich snov. Paradoxne, pracuje s európskymi couture tkaninami, ktoré považuje za mimoriadne kvalitné a nádherné. Dnes je jej značka hlavne v New Yorku považovaná za svadobnú elitu.



Isabelle Armstrong: Kolekcia Jar 2017

Svadobné šaty z tejto kolekcie sú definitívnym dôkazom, že romantika v skutočnosti nie je mŕtva. Celá zbierka je spracovaná s jemnými detailmi, luxusnou čipkou a ženskými vzormi, ktoré pôsobia neuveriteľne sviežo a posúvajú módu o krok vpred. Dizajnérka sa riadi starou múdrosťou, ktorá vraví, že niektoré veci jednoducho nikdy nevyjdú z módy. Síce sa neustále drží klasickej svadobnej elegancie, rozširuje si svoj obzor a hľadí na potreby súčasnej nevesty. Dominantou kolekcie je luxusná čipka a laserom vyrezávané kvety, ktoré sú také svieže ako obdobie, pre ktoré je kolekcia určená. Ďalšou špecialitkou kolekcie sú strmé, hlboké výstrihy, výrazné volánové sukne či drapériová štruktúra šiat - ideálne pre nevestu, ktorá chce ohromiť. Návrhárka sa tiež pohrala so siluetami a jednotlivé hodvábne a korálkové detaily krásne doplnili celkový dizajn šiat.




"Táto kolekcia oslavuje slobodu voľby. Obsahuje všetko a ešte oveľa viac," vysvetľuje módny dom. Nekonečná škála možností, taká nekonečná ako láska samotná... Starý hollywoodsky glamour v tejto kolekcii ožil a je isté, že si získa srdce nejednej nevesty. 


brett

brooke


Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Svadobné šaty Viktor & Rolf: Nech žije avantgarda v romantickom prevedení!
Francesca Miranda: Koketná ženskosť skrytá vo svadobných šatách
Kolekcia pre družičky plná farieb!
Rosa Clará 2017: Svadobné šaty, ktoré unikajú všednosti...
Jesús Peiró: Svadobné šaty inšpirované parížskym dezertom


drew

glenn

Tie pravé svadobné šaty na váš veľký deň nájdete v našom katalógu firiem:


Svadobné šaty


charlie

jackie

jessie

joey

montana

ricki

robyn

rusty

samm

skyler

stevie

storm

Nás úplne uchvátil predposledný model "Stevie". Každý kúsok však má niečo do seba, nemyslíte? 


Zdroj:
isabellearmstrongny.com
Katarína Mikulcová  | 18.11.2016, 10:30