Tipy na svadobné líčenie: Nežná princezná alebo výrazná femme fatale?

Nevinnosť a nežnosť, sofistikovaná elegancia či zvodný glamour? Akou ženou sa cítite byť a akou nevestou sa rozhodnete stať, sme sa rozhodli vyskúšať v tomto editoriáli. Modelka Barborka sa tentokrát pod rukami vizážistky Mirky viackrát premenila - najprv len s minimom make-upu, zahalená závojom, aby nakoniec ukázala aj svoje zvodnejšie ja pred objektívom fotografky Veroniky Wachal. Veď svadobný deň je väčšinou len jedenkrát za život a žena má toľko možností, akou nevestou sa môžete stať! Tak neváhajte a poďte si s nami vyskúšať, ktorý look vás najlepšie vystihuje.
veronika_barborka_titulka

Mirka vytvorila tri odlišné líčenia, ktoré spájala vidina novodobej divy. Ich základom bol dlhotrvácny podklad, no to, čo povýšilo svadobnú vizáž na čosi neprehliadnuteľné, bolo zvýraznenie očí a pier. Vizážistka v nich spojila originalitu, nápaditosť a celkový dojem dotiahla do dokonalosti rúžmi značky Mary Kay. 


Mimochodom, na toto fotenie sme sa veľmi tešili, pretože celá kolekcia Mary Kay® gélových polomatných rúžov obsahuje 6 krásnych odtieňov, ktoré sme hneď museli vyskúšať aj na Barborke a na jej svadobnej vizáži. Prednosťou rúžov je jedinečná gélová textúra a polomatný efekt. Sú dlhotrvácne, pretože obsahujú farebné silice. Ďalším benefitom je skvelý efekt permanentne hydratovaných pier. Kolekcia obsahuje menej nápadné odtiene, skvele sa nám napríklad osvedčil tzv. nude odtieň "Bashful You", ktorý si môžete dovoliť aj na bežný deň a pery budú vyzerať dokonale. A dva farebne najvýraznejšie odtiene - ružový "Powerful Pink" alebo červený "Poppy Please" sú tak výrazné a krásne, že ich zaradíte k svojim obľúbeným módnym doplnkom. 




1. look: jemné líčenie

Princezná Nevesta

Vizáž nevesty sa podriaďuje jej nežnému zjavu a túžbou kráčať k oltáru zahalená v závoji. Vizážistka preto navrhla jemné líčenieOči modelky Mirka zvýraznila rozjasňujúcimi očnými tieňmi v jemných zemitých tónoch. Príjemnú bodku za celou vizážou urobil polomatný rúž Mary Kay s jemným marhuľkovým odtieňom Always Apricot. Tento sýty, prirodzený odtieň Barborku príjemne rozžiaril a ústam zaistil plný a zamatový vzhľad a úplnú prirodzenosť. 



ver16931neostre-oko


Vizážistka nevestám radí uistiť sa, či rúž lemuje celé pery, aby sa docielil efekt jednotného vzhľadu. V tomto prípade je skvelým pomocníkom kontúrovacia ceruzka, ktorá pery krémovo a presne orámuje. Jej výsadou je, že predlžuje nalíčenie rúžom. Skvelým tipom je použiť kontúrovaciu ceruzku ako podklad a potom naniesť gélový polomatný rúž. Mirka použila odtieň Coral od Mary Kay, ktorý tón v tóne zjednotil výsledný vzhľad pier.



ver16895


A závoj? Už pri rozbaľovaní doplnkov od Mariee design sme vedeli, že bude radosť s nimi fotiť! Každý klobúčik, fascinátor či čelenka boli krásne a starostlivo zabalené, aby ste mali od začiatku jasno v tom, že ste si práve kúpili kvalitný kúsok. Nás veľmi zaujal tento viacvrstvový tylový závoj v ivory farbe, ktorý vďaka svojej variabilite ponúka mnoho možností, ako si ho pripnúť. Preto radíme zaobstarať si ho včas pred svadbou, aby ste si mohli všetky možné looky vyskúšať.


Barborka_Veronika_Wachal



2. look: Dymové líčenie

Neprehliadnuteľná družička

Výrazné dymové líčenie nenechá nikoho chladným a nevesty ho zbožňujú, pretože nádherne zvýrazní oči. Je signálom zvodnosti, no vyžaduje si decentnejšie zvýraznenie pier. Vizážistka vybrala jemnejší odtieň rúžu Bashful You, ktorý farebne zjednotila kontúrovacou ceruzkou v odtieni Light Nude, čím pery získali objem. 


Barbora_VeronikaWachal


Takéto líčenie bude imponovať odvážnejším nevestám, ktoré chcú okolie očariť dramatickým pohľadom. Modelku sme tentokrát pretvorili na krásnu družičku, ktorú vďaka doplnku nikto neprehliadne. Stačí si do zvlnených vlasov nasadiť fascinátor-klobúčik s výraznou mašľou a elegantný look je na svete!


ver17011



Kvetinová parta pre nevestu


Či už vám to pripomenie odkaz našich starých mám, ktoré sa vydávali v krojoch, ozdobené krásnymi, až výpravnými partami, alebo skôr na fotke vidíte bohémsku nevestu, isté je, že táto kvetinová parta zo šifónových kvietkov, ozdobená perličkovými tyčinkami nepatrí k tuctovým doplnkom. Autorkou je šperkárka a dizajnérka Lucia Štofej a my sme tento doplnok vybrali z jej najnovšej kolekcie.


ver17056retus-celenka-oprava



3. look: Výrazné červené pery

 Ako filmová star...

Rovnakou nevyhnutnosťou ako sú „malé čierne“, by mal byť v kabelke každej ženy červený rúž. Existujú stovky, ba dokonca tisícky červených odtieňov, no Poppy please od Mary Kay je skvost medzi skvostami. Je tajnou ženskou zbraňou. Jeho výrazný pigment sa snúbi s prekvapivou dlhotrvácnosťou. Červená farba je odjakživa klasicky ženská a na perách modelky Barbory dokonale vyniká, lebo tvorí kontrast k jemnému, no veľmi sofistikovanému líčeniu očí. Veď ktorá z nás by nepoznala až elektrizujúci účinok výraznej čiernej linky... Toto je vizáž pre sebavedomú nevestu, ktorá chce vyčnievať z radu. Existuje milión spôsobov, ako červený rúž použiť, no nepísaným pravidlom zostáva, že jeho dominancia si vyžaduje zmes mäkších tónov a čistých línií pri líčení očí. 


Barbora_VeronikaWachal_klobucik


Klobúčik so sieťkou pôsobí nenápadne, no ak si ho nasadíte, spôsobí naozajstné divy! Tento malý kúsoček bodkovanej sieťky cez tvár s klobúčikom od Mariee design vyčarí naozaj elegantný a jedinečný vzhľad... Ako je nám ľúto, že sa nevydávame na dvakrát - raz na radnici a potom v kostole, aby sme mali ako nevesty možnosť zažiť obidva looky... jeden v štýlovom kostýmčeku a so zvodnou sieťkou cez polovicu tváre a druhý so všetkým, čo patí k svadbe v katedrále... 



Tak si poďte vybrať: ten najvhodnejší vzhľad, správne líčenie a rúž a, samozrejme, ten najkrajší doplnok, aby ste zažiarili ako jedinečná a pôvabná nevesta!






Ďakujeme partnerovi fotenia 
logo_mary_kay_partner_black


Foto: Veronika Wachal by nevesta.sk Vera Foto 
Modelka: Barbora M./Fashionworld Management
Vizáž a vlasy: Miroslava Breznoščáková Mirka MAKEUP
Svadobný závoj, klobúčik a fascinátor: Mariee design
Náušničky, kvetinová parta: Lucia Štofej
Katarína Mikulcová | 12.12.2016, 16:00