Svadobné šaty Nurit Hen: V jednom okamihu tradičné i experimentálne...

Nová kolekcia tejto izraelskej módnej návrhárky s názvom “Ivory & White” prináša nádherné svadobné šaty s množstvom neodolateľných siluet - od pompéznych princeznovských šiat až po sexy šaty v štýle morskej panny. Dlhé i krátke, netradične zdobené, sofistikované i elegantné, exotické i moderné. Pre každú nevestu sa niečo nájde. Nurit vysvetľuje, že jej šaty nie sú len ozdobou tela nevesty, ale sú šité aj pre jej dušu a srdce. Sú niečo viac... Tak neváhajte a urobte si s nami výlet do dychberúcej svadobnej galérie.
titulka

Nurit Hen: Umenie, ktoré otvára srdcia...

Nurit je známa izraelská dizajnérka, ktorá začala prvé svadobné a večerné šaty navrhovať v roku 1980, vo veku 22 rokov. Po dvadsiatich rokoch navrhovania sa rozhodla otvoriť si svoj vlastný butik a zamerať sa na tvorbu jedinečných modelov pre nevesty. Jej kolekcie zdobia vitríny výkladov po celom svete a vychádzajú dva až trikrát do roka. Je považovaná za jednu z najlepších haute couture dizajnérok v Izraeli. V posledných rokoch jej popularita rastie a veľký dopyt po jej šatách je v mnohých krajinách po celom svete. Každý model šiat je skvostným umením, vytvoreným z luxusných tkanín, čipky a korálok, ktoré sú dovážané z módnych metropol z celého sveta, takže každá nevesta, ktorá kráča k oltáru, sa môže cítiť krásne, pohodlne a sebavedomo.



Kolekcia Ivory & White by Nurit Hen

Už v predošlej kolekcii White Heart 2016 Nurit ukázala, že si dáva záležať i na tých najmenších detailoch a orientálnu zmyselnosť nemožno uprieť ani jedinému modelu. 
V aktuálnej kolekcii nájdete 22 strihovo i dizajnovo rôznych modelov, takže nevesty si majú z čoho vyberať. Dizajnérka vytvorila šaty s rukávmi i bez rukávov, čipkované aj vrúbkované, v bielej i ivory farbe. Niektoré modely lákajú sexy výstrihmi a iné zasa nádhernými dlhými rukávmi s brokátovými dekoráciami. Lahôdkou sú čipkované detaily, evokujúce klasickú ženskosť. Jej estetická koncepcia zachytáva podstatu ženstva a jednotlivé šaty reprezentujú mnoho podôb ženskej osobnosti. Prepracovanosť, romantika a krása s trochou drámy a rozmaru - to je zmes, ktorá robí z každého kúska unikát. Nechajte sa teda zlákať krásou Nuritinej najnovšej kolekcie!











Ďalej by vás mohlo zaujímať:

10 plus 1 najkrajších svadobných šiat roku 2016!
Salón Valery predstavuje kolekciu pre svadobné mamy: Sonia Peňa je absolútne výnimočná!
Bolerká, svetre a kožúšky ako stvorené pre zimné nevesty!
Svadobné šaty Zuhair Murad: Päťdesiat odtieňov nepoškvrneného zvádzania...
Kolekcia Paolo Sebastian: Ako prechádzka po rozkvitnutej lúke...





Nádherné svadobné šaty nájdete aj v našom katalógu firiem:


Svadobné šaty





























Nemôžeme sa nabažiť krásy a lesku tejto kolekcie. A čo vy?


Foto:
Nurit Hen

Katarína Mikulcová  | 4.1.2017, 14:30